promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre jó hír érkezett az időjárással kapcsolatban, rengetegen vártak már erre

Végre jó hír érkezett az időjárással kapcsolatban, rengetegen vártak már erre

Időjárás

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örülni fognak azok, akiknek eddig megkeserítette a napját az esőzés.

Sokan lettek szomorúak attól, hogy elmaradt a fehér karácsony, ráadásul annyira enyhe volt az idő, hogy még a vastagabb kabátot is vissza kellett rakni a szekrénybe. Eddig kifejezetten enyhe a tél, amit ugyan nem olyan sokan bánnak, de a köd, illetve a csapadák nem mindenkinek kedvez manapság – most jó hírt kaptak azok, akik egy kis változásra vágynak, ugyanis a jelek szerint pénteken elállhat a csapadék.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy péntek hajnalban országszerte csökken a felhőzet, de a Dunántúlon és északkeleten maradnak felhős tájak. Párás levegőre lehet számítani a délnyugati határvidéken, illetve az északkeleti völgyekben. Számottevő csapadék már nem valószínű, csökken a záporok esélye, északnyugaton a széllökések is veszítenek az erejükből – a legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +7 fok között várható.

Pénteken a nap további részében többórás napsütés várható, leginkább csak átmenetileg növekedik meg a felhőzet. Néhol esetleg szemerkélhet az eső, de az ország nagy részén nem kell csapadékra számítani. Estefelé azért északkeleten kialakulhat egy-egy zápor – a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 7, illetve 12 fok körül fog alakulni.

Itt lehet megtekinteni a met.hu videós előrejelzését:

Borítókép:  Illusztráció / Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás