promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Alekosz egy komplett idióta” - Lebukott a Való Világ sztárja, csúnyán átverte az embereket?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Alekosz alaposan átejtette az egész országot a nagy bejelentésével.

Mindössze pár óra telt el azóta, hogy a Való Világ 4 győztese, Alekosz bejelentette, hogy szerepelni fog az Üvegtigris várva várt negyedik részében, amiben ráadásul ő alakítja a legendás magyar ökölvívót, Kovács Kokó Istvánt. A hír hallatán sokan kiakadtak, hiszen a botrányhős nem mindenkinek a kedvence, de persze bőven akadtak olyanok is, akik jelezték, hogy szinte csak miatta vennék meg a mozijegyet a filmre – szóval elég vegyes volt a fogadtatás.

Amilyen hirtelen csapott le a magyarokra Alekosz bejelentése, olyan hirtelen is illant el a dolog, ugyanis most az Üvegtigris-filmek producere, Kovács Gábor elárulta, hogy a realitysztár szavai egyáltalán nem fedik a valóságot, ugyanis az Üvegtigris 4-ről még maximum csak beszélnek a készítők, ráadásul szóba se került, hogy ő is szerepelne benne – sőt, a filmes elég kemény szavakkal illette Alekoszt:

„Alekosz egy komplett idióta, egy kreténnel állunk szemben”.

Úgy tűnik, hogy az ismert producernek nem igazán tetszett Alekosz „poénja”, amivel ezek szerint mindenkit elég csúnyán átvert. Annyira komolynak tűnt a dolog, hogy simán bevettük, ez pedig elég kellemetlen, hiszen tudnunk kellett volna, hogy jó eséllyel csak viccel. Lehet, hogy azért hittük el, mert titokban arra vágytunk, hogy egyszer Alekosz testesíti meg a nagyvásznon Kovács Kokó Istvánt? Nem.

Közben Alekosz is reagált a producer szavaira:

„Itt valakik vagy eltévesztették a mozi kulturális és szórakoztató szerepét, vagy erős hányingerrel tettek kényszerű, meggondolatlan, producerhez nem méltó kijelentést. Kovács Gábor ezúttal ezt Elkxrta. Utóirat: Az Üvegtigris 4 vetítésére, mindenki nagyon sok helyet FOGLALJON le”.

Akárhogy is lesz, reméljük, hogy valamikor elkészül az Üvegtigris folytatása, és ezek után valamilyen szinten szerepelni fog benne Alekosz is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás