promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz lesz az Üvegtigris 4. részének sztárszereplője, A-kategóriás színészként csatlakozott a csapathoz
Borítókép:  Nagy Alekosz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rudolf Péter Alekosszal forgatja le az Üvegtigris régóta várt 4. részét.

Az Üvegtigris rajongói Facebook-csoportban régóta beszéltek már a széria 4. felvonásáról, és az ünnepek előtt valaki ki is posztolta, hogy hamarosan indul Rudolf Péter kultfilmjének régóta várt 4. része, de mind ez idáig semmiféle konkrétumról nem esett szó. Hatalmas megdöbbenést okozott az egykori villalakó, Nagy Alekosz bejelentése, miszerint csatlakozott az Üvegtigris 4. szereplőgárdájához.

„Örömmel, büszkeséggel tudatom. Az Üvegtigris 4 forgatása, jövőhéten elindul. Ennél is kitüntetőbb az öröm. Ugyanis a Kokó szerepében én leszek. Álmom, nagyon régi álmom, válik most valóra. Kimondhatatlanul elégedett, büszke vagyok magamra! Megcsináltam. Kiválasztottak”

- írta büszkén a posztjában Alekosz.

A Való Világ egykori szereplője elárulta, hogy Kovács Kokó Istvánnal annak idején egy boksziskolából indultak és a 90-es évek elején együtt jártak edzésre Papp Lacihoz a Központi Sportiskolába. Alekosz kiemelte, hogy egymás mellett volt az öltözőszekrényük Kokóval, és még a lakat is hasonló volt. Elmondása szerint annyira hasonlítottak egymásra, hogy az edzőjük, Orbán Sándor mindig összekeverte őket.

Mivel jelenleg nincsen munkája, és árban is korrektnek tartja magát, természetes volt, hogy elvállalja a felkérést a filmbe. Mivel Kokó elvileg külföldön tartózkodik, és sokkal többet kérne a szereplésért, mint Alekosz, így a stáb inkább egy Kokó hasonmást keresett.

„Én és Rudolf Péter kollégám leszünk -A- kategóriás színészek, de a többi szereplő is tehetséges lesz. Egyelőre ennyit árulhatok el”

- tette hozzá Alekosz, aki ezek után elvárja mindenkitől, hogy világbajnokként szólítsák őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás