promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12 év után visszatért az Üvegtigris, Lali már Fonte Natura ásványvizet bubimentesít
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rudolf Péter újra Laliként henyél az Üvegtigrisben.

Az Üvegtigris kétségkívül hazánk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb filmvígjátéka, ami a mai napig a magyarok nagy kedvence. A filmsorozat utolsó, harmadik részét 2010-ben mutatták be a mozikban, de most 12 év után Rudolf Péter Laliként tért vissza.

Sajnos nem egy újabb mozifilmről van szó, az Üvegtigris csupán egy reklámfilm miatt tért vissza, amiben Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter újra eljátsszák az első film egyik legemlékezetesebb jelenetét, amikor a vendég először gombás hamburgert, aztán mustáros hot-dogot, végül pedig ketchupos hot-dogot kér. A jelenet végefelé aztán szóba kerül az ásványvíz is, amiből tudjátok „van egy bubis, öt bubis, és tíz bubis, de az egy bubis egy kicsit drágább, mert abból ki kellett szedni a többit".

Ugyanez a párbeszéd hangzik el a Fonte Natura ásványvíz reklámfilmjében, amit már egy ideje láthattok a televízióban, de az internetre még csak most került fel, ráadásul háromféle változatban.

A Fonte Natura különlegessége, hogy palackból készült palackba töltik, vagyis 100 százalék rePet. A Fonte Natura weboldalán ugyan vajmi kevés információ található az ásványvízről, de 3 pontban olvashatunk a fenntarthatóságról:

  1. Az újrahasznosítható PET palackot mindig dobd a szelektív hulladékgyűjtőbe!
  2. A szelektív hulladékot szétválogatják, megtisztítják, majd granulálják.
  3. A használt palackból készült granulátumból új Palack készül, amely készen áll arra, hogy újra és újra visszakerüljön a körforgásba!

Az Üvegtigrises reklámfilmeket az alábbi videókban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás