promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fájhat a fejünk az időjárástól: a látványhavazás után most jön még csak a java Magyarországon
Borítókép:  Illusztráció / Pexels
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tél, hó, s minden, mi jó. 

A héten a tél nem csak bekopogott, de egyenesen berontott Magyarország ajtaján. Az elkövetkezendő napokban azonban enyhülésre számíthatunk országszerte az utóbbi napok havazásait és fagyos időjárását követően. A frontérzékenyek számára nem ezek lesznek a legkellemesebb napok, hiszen hazánk egyes területein a 10 Celsius-fokot is elérheti a hőmérséklet, a havazást pedig esőzések válthatják fel. 

Dél felől egyre enyhébb léghullámok érik el a Kárpát-medencét, amelynek köszönhetően magasabbra kúszhatnak a hőmérők mutatói. Nedvességre is lehet bőven számámítani a hét hátralévő részében, esőzések, záporok formájában. Szombat hajnalban felhős, borús és párás és ködös időre kelhetünk.

A holnap délutáni órákban érkezik egy újabb csapadékzóna, amely főként a Dunántúlt érinti majd. Az erősen felhős, borongós és szomorkás idő megmarad délutánra is, esetleg az Alföldön szakadozhat fel az ég. Az ország jelentős részén 3-7 fok között alakulnak majd az értékek. 

Magyarország jelentős részén a hétvégi időjárás is hasonló lesz: felhős, párás, csapadékos időjárásra lehet számítani, így érdemes készülni az öltözékünket illetően. Az ország keleti részein megeshet, mint már említettük, hogy a 10 fokot is elérik a hőmérők, azonban a legtöbb megyében 3-7 fok környéki hőmérséklet várható.

Tekintsd meg videó formájában is a holnapi nap időjárás-előrejelzését! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás