promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha-hó: olyan időjárás érkezik, amire nem számítottunk Magyarországon, megtréfálnak minket az égiek
Borítókép:  Illusztráció / Pixabay
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végérvényesen bekopogott a tél Magyarország ajtaján, de a következő napok tartogatnak meglepetéseket. 

Mindannyian érezhetjük a bőrünkön, hogy ez bizony már nem az ősz, itt az ideje előkaparni a gardrób mélyéről a télikabátokat. A múlt héten írtunk arról a nép hiedelemről is, miszerint ha Katalin locsog, karácsony kopog. Ez idén is beigazolódni látszik, hiszen kőkeményen beköszöntött a téli időjárás Magyarországon, ez pedig Katalin napján (november 25-én) sem volt másképp. 

Nyugat felől több ciklon és front érkezik a következő napokban, amelyek meghatározzák majd hazánk és a Kárpát-medence időjárását is. Délies idő alakítja majd a hét második felét, amely akár összetéveszthető lesz késő őszi napokkal is, hiszen akár 10 Celsius-fok fölötti maximumok is lehetnek. 

Pénteken hajnalban esőre, havas esőre lehet számítani országszerte. Napközben beborulhat az ég hazánkban, több helyen eshet is, nyugaton havazás várható. A hőmérséklet 1-5 fok között alakul majd. 

A hét hátralevő részében várhatóan keveset fog esni, azonban borongós időre számíthatunk. Amint már említettük, enyhülés várható, a hétvégén 5-10 Celsius-fok között alakul majd a hőmérséklet. A frontérzékenyeknek érdemes készülni a nehezebb napokra, és megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani, emellett célszerű odafigyelni a legalább nyolc óra alvásra is. 

Ha vizuális típus vagy, a met.hu időjárás-előrejelzését megtekintheted videó formájában is alább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás