promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin összecsinálta magát, miután leesett a lépcsőn? "Kínos" balesetről számoltak be orosz források
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik biztonsági őrétől származhat a kellemetlen információ. A háborút illetően pedig felszólaltak a nyugati világ vezetői.

A Blikk szúrta ki a nemzetközi bulvársajtó közlését, miszerint Putyinnal történhetett egy felettébb kínos baleset az otthonában. A hírek szerint szerdán az orosz elnök leesett a lépcsőn, eközben pedig nem tudott uralkodni magán, és nemes egyszerűséggel összecsinálta magát. A forrás úgy tűnik, egy Telegram csatorna, amely az egyik testőréhez köthető. Arról már régóta találgat a világsajtó, hogy Putyin rákos lehet, az iménti hír tükrében sokan gyomor-bélrendszeri daganatra gyanakszanak. Az információkat egyelőre nem erősítették meg, azonban úgy hírlik, komoly emésztési problémái vannak az orosz elnöknek, illetve az esés következtében farokcsonti zúzódást szenvedett.

Hogy átevezzünk az orosz-ukrán háború nyugtalan vizeire, a katonai konfliktus 282. napján az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden, és Franciaország államfője, Emmanuel Macron is kemény szavakkal illette az orosz offenzívát. A vezetők igyekeznének véget vetni a lassan egy éve tartó katonai konfliktusnak, Biden meg is nevezte, mire lenne szükség ahhoz, hogy előremozduljanak a béketárgyalások.

„Készen állok arra, hogy beszéljek Putyinnal, ha úgy látom, hogy arra törekszik, hogy véget vessen a háborúnak. Egyelőre ezt még nem tette meg"

- nyilatkozta az USA elnöke csütörtökön. 

[[c1]]

Macron elnök is felszólalt a kérdésben, ő így fogalmazott.

„Folytatom az egyeztetéseket Putyinnal, hogy elkerüljük a súlyosabb következményeket, és konkrétabb eredményeket is elérjünk, mint például az atomerőművek biztonsága."

A két vezető közösen is kiadott egy közleményt, amely így szólt:

„A civilek és az infrastruktúrák szándékos megtámadása miatt felelősségre kell vonni az elkövetőket."

Már tegnap is írtunk arról, hogy az ukránok által visszafoglalt Herszon városát rakétatámadásokkal sújtják az orosz hadierők. Pár napja állították helyre a regionális főváros energiahálózatát, azonban Putyin katonái ismét felborzolták a kedélyeket a térségben. Az ukránok vasútállomásokat alakítottak át, amelyeket meg lehet látogatni civileknek, és el vannak látva fűtéssel, élelemmel és árammal is. 

Kijev polgármestere figyelmeztette a lakosokat, hogy tárazzanak be vízzel és élelemmel, egy esetleges teljes áramszünet esetére. Mindeközben kiderült, hogy kb. 10-13 ezer ukrán katona veszítette életét a háború során Mykhailo Podolyak, elnöki tanácsadó adatai szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás