promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiadós eső dübörög Magyarország felé, még villámárvizek is előfordulhatnak majd, ebben az országrészben lesz a leghűvösebb - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre számíthatunk Magyarországon vasárnap.

Kisebb hidegfront jött Magyarországra, majd szombaton már a felhőszakadásoké volt a főszerep hazánkban, így pedig nagyon sok országrészben heves zivatarok alakultak ki a hétvége előtt. A szombat is hasonlóan kezdődött, záporok és zivatarok tarkítják a napunkat, sok helyen pedig hevesebb viharok is kialakulhatnak/kialakulhattak. 

De vajon mi várható ezek alapján a hét utolsó napjára, vasárnapra?

Az Időkép előrejelzése szerint vasárnap sok felhő lesz az égen, és az ország több pontján lehet számítani ismétlődő zivatarokra, esőkre és záporokra is. Erős és viharos széllökéskre elsősorban a Dunántúlon számíthatunk. Sok helyen kiadós mennyiségű csapadék hullhat a nyakunkba, néhol pedig még villámírvizek is kialakulhatnak a hét utolsó napján.

Jön egy kisebb lehűlés is, napközben 19-27 fokra számíthatunk majd. Melegebb majd Magyarország keleti részén lehet, a Dunántúlon pedig a leghűvösebb.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat YouTube-videós időjárás-jelentésben térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen időre van kilátás majd Magyarországon az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás