promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: nagy változás jön, amire jobb felkészülni – erre kell számítani Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hidegfront lehűlést hozott, de nemsokára ismét be kell üzemelni a légkondit.

A hazánk időjárását napok óta befolyásoló hidegörvény elkezd távolodni, szóval aki még ki akarja élvezni a kánikula nélküli időszakot, annak most kell megtennie. Az Időkép már közzé is tett egy térképet, hogy milyen hőmérsékletre kell számítani csütörtökön Magyarországon, amit ide kattintva értek el.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma még megnövekszik a felhőzet a keleti országrész fölött. Az éjszaka első feléig lecsengenek a záporok, zivatarok, hajnalban északkeleten egy-egy zápor sem kizárt.

Az északnyugati szél jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között valószínű, szóval most még igazi őszies éjszakánk lesz.

Szerdától megindul a felmelegedés. Északkeleten intenzívebb lesz gomolyfelhő-képződés, másutt derült, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél nagy területen lesz élénk, néhol erős lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Az Időkép az előrejelzésében azt írta, hogy pénteken érkező gyenge hidegfrontnak köszönhetően nem lesz elviselhetetlen a kánikula. A front mentén pénteken északnyugat felől záporok, zivatarok alakulhatnak ki, és feltámad az északira-északnyugatira forduló szél.

A csúcshőmérséklet 27 és 35 fok között alakul, tehát nem lesz túl hideg, és elviselhetetlen szintű meleg sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás