Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: csúcson a tavasz, dagad a terasz, de az eső elront mindent

Időjárás: csúcson a tavasz, dagad a terasz, de az eső elront mindent

Időjárás

Időjárás: csúcson a tavasz, dagad a terasz, de az eső elront mindent

Időjárás

BTP 16:16

Nagyon imádunk kint ülni, de érkezik a csapadék, és a hőmérséklet is elkezd visszaesni.

Nem hazudott az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése, ami a hét közepére jósolta az égi áldást, amit meg is fogunk kapni a nyakunkba, csütörtökön és pénteken pedig a hőmérséklet is erősen visszaesik.

Kedd estefelé nyugati, délnyugati megyékben lassanként megvastagszik a felhőzet, és az éjszaka második felében arrafelé már zápor, zivatar is kialakulhat. Másutt ugyanakkor derült lesz az ég csapadék valószínűleg nem kell számítani. Éjszakára mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet késő este 14 és 20, hajnalban 7 és 16 fok között alakul.

Szerdán front felhőzete fokozatosan északkelet felé vonul, ugyanakkor az északkeleti harmadban a délutáni órákig túlnyomóan derült idő várható. A legtöbb helyen közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, emellett rövid napos időszakokra is számítani lehet.

A frontot többfelé kíséri zápor, zivatar, sőt a délnyugati megyékben hevesebb zivatarok is kialakulhatnak. Az északkeleti harmadban csak késő délutántól valószínű csapadék, a záporok mellett ott is kialakulhat helyenként zivatar.

Az élénk délkeleti szelet több helyen kísérik erős lökések, majd délnyugatira fordul és estére mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a felhősebb, csapadékosabb nyugati tájakon 16, 21, míg a naposabb keleti, északkeleti tájakon 26, 28 fok között valószínű.

(via OMSZ)

Borítókép: Profimedia