promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: szombaton sokak kívánsága fog teljesülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az időjárás-előrejelzés szerint szombaton pontosan olyan idő lesz, amit sokan megálmodtak maguknak, hiszen végre jön egy kis meleg, és még eső sem valószínű.

Az időjárás is hozzájárul ahhoz, hogy ez a szombat jó legyen, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a csípős hajnali hőmérséklet után napsütéses időre számíthatunk, bár gomolyfelhők azért elronthatják kicsit az összképet. Cserébe viszont nagyon kevés a valószínűsége annak, hogy esni fog, ez pedig manapság már határozottan jó hírnek számít.

Délelőtt +9 és +13, délután +14 és +18, este pedig +5 és +12 fok között várható a hőmérséklet, ami elég enyhe az utóbbi napok hidegéhez képest – örülhetnek azok, akik esetleg kirándulni szeretnének április 24-én.

Szinte egész szombaton gyenge, vagy mérsékelt lesz a légmozgás, így a jelentős napsütéssel, illetve az erős szél és csapadék nélkül tényleg úgy néz ki, hogy ez a szombat lesz az, amire már sokan vártak. Végre nem állja utunkat a hűvös szél, eső és a vastag kabát, így nyugodtan kimozdulhatunk, szóval mindenképp érdemes lesz kihasználni ezt a falatnyi jó időt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás