promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fordulat Magyar Péter M1-es szereplésében, nem is őt hívták meg a stúdióba, most mégis megjelent

Fordulat Magyar Péter M1-es szereplésében, nem is őt hívták meg a stúdióba, most mégis megjelent

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Reggel mosolyogva pózolt a közmédia épületében, majd kamerák elé állt.

Szerdán csodát emlegetve jelentette be közösségi felületén Magyar Péter, hogy meghívták a közmédiába, és csütörtökön reggel ott szerepel majd, 7:30-kor az M1, 7:50-kor pedig a Kossuth Rádió vendégeként várják őt.

Korábban már többször is felmerült a szereplés lehetősége, ám az árvízi védekezés miatt ez elmaradt, most azonban már tényleg ott volt a közmédia stúdiójában Magyar Péter, aki a „Goebbels-i propaganda” szíveként emlegette a helyszínt a megszólalása előtt, az esti órákban pedig követőinek számolt be arról, hogy miként fogadta volt barátnője, Vogel Evelin indexes nyilatkozatát, melyet követően feljelentést tett, miután azt állította, hogy egykori kedvese a Tisza Párttól milliókat akart kizsarolni.

Fordulat Magyar Péter szereplésében

Szerda este már a közmédia is beszámolt Magyar Péter közelgő érkezéséről, mint azt írták, eredetileg Ordás Esztert, a Tisza Párt fővárosi listáján mandátumot szerző és a párt weboldalán a közgyűlésbe jutók közül első helyen szereplő politikusát hívták meg az adásba.

„A Tisza Párt sajtóosztálya azonban keresetlen stílusban közölte: csütörtök reggel Magyar Péter pártelnök kíván interjút adni. Ennek értelmében tehát nem Ordas Eszter, hanem Magyar Péter képviseli a Tisza Pártot csütörtökön reggel az M1-en és a Kossuth Rádióban”

fogalmaztak.

Magyar Péter végül valóban megjelent a stúdióban, és elmondta, örül, hogy 218 nap után szerepelhet a közmédiában, aki ezt követően az államadósságról, valamint a hazai egészségügy állapotáról, és a magyarországi inflációról is beszélt.

„Jelenleg stagnál a GDP, most már csak a negyedik legmagasabb az infláció Európában. Soha ilyen magas költségvetési hiány nem volt Magyarországon”

– idézte Magyart a Telex.

A tegnapi interjút is megemlítették a beszélgetésben, a politikus ennek kapcsán elmondta, hogy borzasztó csalódásként élte meg a történteket, ám szerinte az embereket jobban érdekli, hogy miért szegények a magyarok, miközben a közmédiában „minden csillog-villog”.

Néhány perccel később már a Kossuth rádió mikrofonja előtt ült, ahol megemlítette, hogy utoljára a Diákhitel központ vezetőjeként ült a stúdióban. A Jó reggelt, Magyarország! szerkesztője később visszakérdezett, hogy miért nem tiszteli meg a fővárosi hallgatókat, majd az alábbi kérdést is feltette: „Azt mondják magáról, hogy erőszakos, lehet, hogy ezért mondják?”

A beszélgetést nem sikerült nyugodtabb mederbe terelni, Magyar Péter szerint pedig rövidebben válaszolna, ha többször is lenne lehetősége megnyilvánulni a közmédia felületein. A műsorvezető végül azzal zárta a beszélgetést, hogy jó lenne egy rendes interjút készíteni, amikor higgadtan is meghallgatják egymást. Ezt követően lekeverték Magyar Péter hangját.