promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vogel Evelin félti a családját Magyar Pétertől, sok mindenre képes szerinte a Tisza elnöke

Vogel Evelin félti a családját Magyar Pétertől, sok mindenre képes szerinte a Tisza elnöke

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Magyar Péter volt párja interjút adott, Vogel Evelin meglepő titokat tárt fel a kapcsolatukból.

Exkluzív interjút adott az Indexnek Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője. A kapcsolatuk kezdetéről azt mondta, Pétert körülbelül tizenhárom éve mutatta be neki egy közös barátjuk Brüsszelben, egy nyaralás alkalmával. Magyar Péter és Varga Judit akkor még egy párt alkottak. 

„Kifejezetten szimpatikus ember volt számomra. Nagyon művelt, éles eszű, energikus, vicces pasi volt, aki egyébként imádott kötözködni. Ez az egyik hobbija volt, és szerintem ma már talán ez nem a hobbija, hanem tényleg ezzel foglalkozik. Nagyon sokszor Gulyás Gergővel volt egyébként vitája.”

– fogalmazott a Tisza Párt vezetőjének exbarátnője, aki szerint Magyar már akkor is “örök ellenzékinek” tartotta magát.

Magyar meghívta egy fröccsre Vogelt, de csak pár hétig tartott a meseszerű kapcsolat

Ezután sok évig nem találkoztak, nem látták egymást, nem hallottak egymásról. Egészen tavaly áprilisig, amikor Magyar Péter üzenetet írt Vogel Evelinnek. 

„Rám írt, hogy van-e kedvem meginni vele egy fröccsöt. Mondtam, hogy lehet kettő is. És hát akkor elindult a kapcsolatunk, ami az első három hétben egyébként nagyon jól indult. Számomra meseszerű hangulata volt az egésznek, aztán történt valami.”

Vogel úgy emlékszik, néhány hét után hirtelen viharossá vált a viszony közöttük, de hogy mi történt pontosan, azt nem tudná megfogalmazni. „Valami megfordult. Voltak szakítások, drámai fordulatok. Szeptember elején szakítottunk, és október környékén megkérte a kezemet. Amire nemet mondtam.”

Magyar Péternek ekkor volt egy furcsa kérése, azt várta volt barátnőjétől, hogy írjon össze neki egy listát, amiben szerinte meg kellene változnia. „Azt gondolom, hogy ezt a listát mindenkinek saját magának kell elkészítenie ahhoz, hogy működjenek a dolgok”, mondta az interjúban Vogel, aki ezután vélhetően nem írta össze Magyar negatív tulajdonságait.

Magyar Péter az utcán üvöltözött Vogel Evelinnel

Az interjú során Vogel Evelin többször is a könnyeivel küszködött, és bár azt mondta, nem fél volt párjától, felidézte, hogy a kapcsolatuk alatt egy alkalommal Magyar az utcán üvöltözött vele és úgy közeledett felé, hogy megijedt tőle.

„Ő alapvetően nem bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.”

Egy másik veszekedésüket is megemlítette a beszélgetés során, elmesélte, hogy egy veszekedésük idején Vogel Evelin gyermeke az autóban ült, ennek ellenére Magyar Péter egyre agresszívabban kezdett viselkedni vele szemben.

 „Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel. Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen.”

Magyar Péter korábbi kedvese szerint az emberek többsége félreismeri a volt fideszest, mert ő nem az, akinek látszik. Hogy valójában kicsoda, arra csak annyit mondott: 

„Erre a kérdésre azt hiszem, nem is merek válaszolni.

Vogel Evelinnek komoly kétségei vannak afelől, hogy az interjú nyilvánosságra kerülése után Magyar Péter képes lesz megőrizni a hidegvérét. „Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom,

de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes.

Forrás: Index