promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezért érhetett véget Magyar Péter és Vogel Evelin kapcsolata: sok volt az aggasztó jel, ez lehetett az utolsó csepp

Ezért érhetett véget Magyar Péter és Vogel Evelin kapcsolata: sok volt az aggasztó jel, ez lehetett az utolsó csepp

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sok volt a nehezítő körülmény, elmérgesedhet közöttük a viszony?

Novák Katalin és Varga Judit lemondása után azt hittük, hogy ennél nagyobb impulzus nem érheti Magyarországot. Ekkor egy váratlan szereplő, aki ráadásul a volt igazságügyi miniszter férje volt, a teljes ismeretlenségből, a homályból, a nép elé állt. Személyét lehet vitatni, bírálni, cikkünk témája azonban az, hogy 2023-ban jelentette be Magyar Péter és Varga Judit a válását, 17 év után. Hosszú idő, nem igaz? Három gyermek szülei ők, így bármennyire is botrányosra sikerült végül a különválásuk, jó ideig még kapcsolatban kell maradniuk egymással, hacsak nem fogadnak fel valamiféle közvetítőt.

Magyar Péter ezután bejelentette, hogy új párkapcsolata van: politikai pályára lépése elején szerette volna tudatni, hogy nem egyedül viszi ezt véghez, Vogel Evelin, aki egy sikeres lakberendező, teljesen civil hölgy, kíséri őt az előtte álló nehéz pályán. Igazán boldog párnak tűntek, az egyik legnagyobb, áprilisra szervezett tüntetésükön még együtt, kéz a kézben járták végig a hosszú utat, ám ekkor Evelin óvatlan szavakat mondott tett: kamerák előtt, átszellemülve mesélt a kampányról, melyben megemlítette, hogy külföldi résztvevők is közreműködtek.

Több sem kellet, természetesen ezt a témát azonnal felkapta az ellenoldal, Magyar Péter pedig azóta sem mosta le magáról ezen mondatoknak a súlyát. Ezután komoly változás következett: míg Vogel Evelin Instagram oldala nyilvános volt, ezután már zártra módosították azt, illetve Magyar Péter ezután szinte sohasem jelent meg kedvesével nyilvánosan, együtt.

Ekkor már sokan sejtették, hogy baj van és egészen őszintén, a szakítás sem meglepő: Magyar Péter olyan intenzitással vetette bele magát a kampányba, ami mellett lehetetlen egy párkapcsolat menedzselése, hiába sikeres nő Vogel Evelin, attól még vágyna egy megértő, támogató, a jelent is megélő párkapcsolatra. Bár a felek egyike sem nyilatkozott a szakítás részleteiről, így csak találgatni tudunk a végkifejlethez vezető útról, mégis ez tűnik a legvalószínűbb magyarázatnak. Magyar Péter most a politikai karrierjére és az ország sorsára koncentrál, ebben pedig valaki vagy szeretne és tud partner lenni, vagy pedig joga van továbblépni, mint a két félnek.

Azt azonban szívből reméljük, hogy egyik fél viselkedése sem vált át ellenségesbe és nem fog az ország még egy olyan viszálykodó különválást látni, mint Varga Judit esetében.