promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami nem stimmel Varga Judit interjújával, újabb füllentésen kapták Hajdú Pétert
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét lebuktatták Hajdú Pétert a Varga Judit-interjú miatt.

Hajdú Péter a Frizbi különkiadásában készített interjút Varga Judit, lemondott igazságügyi miniszterrel, és bár rekordnézettséget ért el ez az adás, azért sokan támadják Hajdú Pétert amiatt, mert nem kérdezte Magyar Péter exfeleségét politikai ügyekben. A műsorvezető természetesen reagált ezekre a támadásokra, azzal magyarázta ezt, mert mind mondotta, a Frizbi teljesen politikamentes műsor.

Osváth Zsolt, aki nem is olyan régen volt a Beköltözve Hajdú Péterhez vendége ezzel kapcsolatban elárulta, hogy azért nem helytálló a médiaszemélyiség kijelentése, mert amikor ő vele beszélgetett, a közösen töltött 6 órából minimum 5 belpolitikával telt.

Ráadásul pénteken este került ki a Beköltözve Hajdú Péterhez azon adása is, amiben Curtis volt a vendég, és abban a részben is többször tett fel olyan kérdéseket a műsorvezető, ami a politikához kapcsolódik.

„Gyerekkorom óta Fidesz-szimpatizáns az egész családom. Vannak dolgok, amin nem változtat az ember. (...) Én egyetlen egy állami rendezvényen nem léptem fel, nem kaptam állami támogatást, nekem nem kellett nézettséget generálni állami szinten”

- mondja Curtis a műsor alábbi részében.

Hajdú Péter tehát ismét füllentett, amikor azt mondta, hogy a műsorai nem politikai, hanem bulvárműsorok, mert most Curtisnél is előkerült a politika, egyedül Varga Judit esetében nem érintett semmit ezen a területen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás