promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rémes dolgot tett egy fiatal lánnyal egy budapesti taxis, erre nincs mentség

Rémes dolgot tett egy fiatal lánnyal egy budapesti taxis, erre nincs mentség

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Nem hitte el, hogy ez történt vele, botrányos módon viselkedett vele a taxis.

Jó esetben taxit épp azért hívnak egy buli után az emberek, hogy ne kelljen egyedül, az éjszaka közepén hazamenniük. A biztonságérzet azonban ebben az esetben pillanatok alatt szertefoszlott, az ilyen történetek után pedig nehéz bármit is mondani, úgy meg pláne, hogy az áldozathibáztatás ismét előjött.

Szerencsére a Threads-en megjelent történet kapcsán a legtöbben elítélték a taxis viselkedését, a posztoló pedig még egy-két olyan tanácsot is kapott, amit érdemes megszívlelni. Maga a történet azonban roppant elkeserítő:

Rémes dolgot tett a budapesti taxis

„Szombaton elmentünk a barátokkal egy bárba, iszogattunk jól éreztük magunkat, hívtam egy taxit, hogy vigyen haza, 1. kerületben lakom és ez pedig a bazilikánál volt, még dugóban is max 10 perc, beülök majd kb. rögtön elkezd hozzam beszelni, amivel nem lenne baj, de amikor kb. 5 perc után egymaga oda jut, hogy ő hogy venne le rólam a ruhát és igazából mit csinálna velem, (ezt mértani pontossággal részletezte) szóltam, hogy én erre semmilyen módon nem vagyok kíváncsi, csak folytatta...”

„Miután megálltunk a lakás előtt, látja, hogy milyen épületbe megyek be, majd közli, hogy »szép lakás mi lenne ha behívnám és akkor ott mindent is megkapnék amire egész életemben vágytam.« Becsaptam az ajtót és eljöttem. Kérdem én, ez valakinél mar bevált? Vagy mi a cél? Talán részeg volt? Vagy más tudatmódosítót hasznait? Volt valakinek taxiban/tömegközlekedésen hasonló sztorija?

– tette fel a szomorú kérdést a posztoló.

A válaszok között többen is beszámoltak hasonló szörnyűségekről, így nem túlzás kijelenteni, hogy az ilyen esetek gyakrabban megtörténnek, mint gondolnánk. Az egyik hozzászóló szerint ilyen esetben érdemes rögzíteni a beszélgetést, felírni a taxisengedély számát, és elküldeni azt a szolgáltató cégnek. Mint írta, az ilyeneknek nincs helye a becsületes taxisok között, és pont miattuk rossz a szakma megítélése.