promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Undorító dolgot találtak egy taxi hátsó ülésén, a meghűlt a vér a sofőrben, amikor megtalálta

Undorító dolgot találtak egy taxi hátsó ülésén, a meghűlt a vér a sofőrben, amikor megtalálta

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sokkoló meglepetés fogadta a hátsó ülésen.

Az Uber közzétett egy listát a legkülönlegesebb tárgyakról, amelyeket az utasok az autóikban hagytak, és ezek valóban szokatlanok. A személyes apróságoktól és kristályoktól kezdve az érzelmi veszteségekig sok különleges dolgot felejtettek ott, és a lista minden egyes tétellel egyre mulatságosabbá válik.

A szétszórt emberek megértik, milyen fájdalmas elhagyni kedvenc sáljukat vagy napszemüvegüket egy Uberben. Az Uber 2024-es „Talált tárgyak indexében” a leggyakrabban elhagyott tárgyak mellett igazán különleges dolgok is szerepelnek, amelyek listája egyre viccesebbé válik. Ezen kívül számos más érdekes dolog is helyet kapott az indexen.

A listán minden megtalálható, a hajpótléktól, a forró szószon és a légzésmérőn át egy levélig, amely valamiért nagyon fontos volt az autóban. Más különleges tárgyak között szerepel két (pókokkal teli) tartály, egy Beyonce összecsukható ventilátor, egy kerámia macska, egy tál húspite, amely sajnos megromlott, mire megtalálták, és egy osztrigákkal teli edény. Személyes emléktárgyak is szerepeltek, például egy személyre szabott takaró az illető és kutyája képével, egy gyertya „Találkozunk a bíróságon” felirattal, egy Seaworld festmény, amit az illető nagyon szeretett, egy „Harry Potter” pálca az „Alexander” névvel gravírozva, valamint egy bekeretezett Taylor Swift autogram.

Voltak olyan dolgok is, amelyek megijeszthették a sofőröket. Ilyen volt például egy kis patkánycsontváz dekoráció, egy műfog/retainer (egy apró műanyag darab műfoggal), egy szürke tartály sebészeti implantátumokkal, egy élő házi teknős, egy kis doboz egy törpével, egy pánikgomb, egy lándzsa és egy szőrös rókafarok, egy varázslónő, egy kerti kerítés, rendőrségi bilincs és egy műfenék!

„Drága áfonyák, amelyek különlegesek, szükségem van rájuk, és a boltban már nem lehet kapni. Két csomag van, amelyekre feltétlenül szükségem van” –

írta egy ember. Olyan dolgok is szerepeltek, mint „barátnőm terhességi tablettái” és egy burrito gőzölő.

Más furcsa dolgok elgondolkodtathatják az embereket, hogyan is hagyhatták el őket, például egy testápoló, egy tangabugyi, egy betét és 1000 dollár, egy karton panda kivágás, három toll, egy apasági teszt, egy szellentés-érzékelő és egy Bravo Con csuklószalag.

Valaki sajnos a WWE bajnoki övét is elvesztette. Egy másik ember valami nagyon különlegeset hagyott el:

„Három japán kerámia dekoratív macska – egy arany, egy fekete és egy rózsaszín. Mindegyik ököl nagyságú.”

Egy másik ember, aki elfelejtette a Jeep Liberty motorját, sürgette a sofőrt, hogy hívja vissza, hogy visszakaphassa. Néhány ember olyan dolgokat veszített el, amelyeket bevásárlás közben szerzett, például meditációs kristályokat, fehérneműket, kenyeret, egy csomag sonkát és majonézt, valamint a apja szakállpuhítóját.

Vicces módon az emberek gyakran felejtettek el ételt is. Néhányan még vicces üzeneteket is hagytak azzal kapcsolatban, hogy mit veszítettek el.

„A fagylalttölcséreket hagytam az autóban, és aggódtam, hogy megolvadnak és rendetlenséget csinálnak”

– írta egy ember.

„Egy finom sajt. Nyugodtan tartsd meg!”

– írta egy másik.

„Véletlenül hagytam egy kis tésztát hátul. Nyugodtan edd meg! Olyan finom volt, és nem ettem belőle. Még egyszer köszönöm!”

– osztotta meg valaki. A piros volt a leggyakrabban elvesztett szín, míg a Mini Cooper autókulcsok voltak a leggyakrabban elfelejtett tárgyak. Az emberek gyakran vesztettek el kristályokat is, ami azt mutatja, hogy egyre népszerűbbé válnak.