promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az Eurojackpot mesés főnyereménye egyből a leggazdagabb magyarok közé repíthet

Az Eurojackpot mesés főnyereménye egyből a leggazdagabb magyarok közé repíthet

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Csak hét számot kellett helyesen eltalálni, ugye nem is tűnik olyan nehéz feladatnak?

Ha úgy döntünk, hogy nekünk már nem elég a magyar lottó és ide nekünk az európai főnyereményeket is, akkor az Eurojackpot lesz az, amit keresünk. Ugyanis akkora összegeket kaszálhatunk rajta heti kétszer, amiről még az Ötöslottó is csak ábrándozhat.

Ezúttal is 28,5 millió eurós főnyeremény kereste gazdáját, amivel egy csapásra a leggazdagabb magyarok közé kerülhetnénk.

Persze ahhoz előbb el kell találni az 5+2-es számsort, a játék szabályai pedig nagyon egyszerűek, de egyetlen apró csavar azért van benne, amitől igazán izgalmassá válik. A játékosoknak öt főszámot kell kiválasztaniuk egy 1-től 50-ig terjedő számsorból, valamint két Euro-számot egy 1-től 12-ig terjedő számsorból. Ha valaki mind az öt főszámot és mindkét Euro-számot eltalálja, akkor megnyeri a jackpotot!

Amennyiben ez megtörténik, úgy a következő heti sorsolás 10 millió euróról indul (ami így is csaknem 4 milliárd forint!), majd szépen halmozódni kezd, és a szabályzat 2022-es változtatásától kezdve egészen a 120 millió eurós plafonig emelkedhet.

Ezt idáig egyszer érte el az Eurojackpot, akkor egy dán férfi örülhetett. De mi történik akkor, ha hosszú ideig 120 millió eurón ragad a főnyeremény?

Amikor a jackpot eléri a 120 millió eurós értéket, a további összegeket a második nyereményosztályhoz adják, amíg az is el nem éri a 120 millió eurót, és így tovább.

De fejtegetés helyett inkább nézzük meg, hogy most pénteken milyen számokkal lehetett megütni a csodás, 28,5 millió eurós főnyereményt, elő a szelvényekkel, böngésszük át közösen, hátha Fortuna ma éppen ránk mosolygott:

7, 11, 27, 42, 45 + 3, 10

Akinek most nem volt szerencséje, egy pillanatig se csüggedjen, hiszen bőven van még idő feladni egy Ötöslottó szelvényt, ahol hasonlóan felfoghatatlan összeg, 5111 millió forint vár szerencsés gazdájára!