promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő dolog történt egy hazai bolt parkolójában, láthatatlan emberrel ordítozott egy sofőr

Rémisztő dolog történt egy hazai bolt parkolójában, láthatatlan emberrel ordítozott egy sofőr

Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Nagyon komoly probléma lehetett a háttérben, tényleg jó ötlet így vezetni?

Egy teljesen hétköznapi szituáció fordult át pillanatok alatt ijesztő jelenetté, melyről a Threads-en számolt be egy posztoló, feltéve azt az amúgy jogos kérdést, hogy egyáltalán ilyen állapotban érdemes-e a volán mögé ülni?

„Ma elmentem a boltba. Mikor végeztem, kint a parkolóban láttam, hogy mellettem épp leparkolt egy autó. Kiszállt belőle egy nő (a vezetői oldalról és egyedül jött). Mentem tovább az autóhoz és közben láttam, hogy szegény kitárt ajtónál áll, beszél magában és olyan volt, mintha valamiféle dührohama vagy kényszeres betegsége lett volna. Látszott rajta, hogy valami nagyon nem oké vele”

– írta a posztoló.

„Sajnos nem tudtam beazonosítani, hogy mi baja lehet, de az biztos, hogy amíg bepakoltam, elrendezgettem a dolgokat, visszavittem a kocsit stb., addig folyamatosan ki be csukta a kocsiajtót, de ugyanúgy ott állt egy helyben, közben beszélt, csapkodott. Tényleg olyan volt, mintha valami kényszerbetegség lenne. Ő vezette az autót így, hogy nem tudott bemenni a boltig, vagyis nem tudta koordinálni magát rendesen."

„Szerintetek ez mennyire veszélyes ha valakit ilyen betegséggel engednek vezetni? Semmi bajom velük és átérzem a helyzetet, de ha vezetsz ott sokszor gyorsan kell reagálnod. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy beteg. Látszott rajta, csak nem tudom pontosan milyen betegségben szenved. Amíg ott állt az autó mellett, addig 10-szer nyitotta ki és csukta be és közben néha egész testében rángatózott is. Szóval azért eszembe jutott, hogy ilyen állapotban jó ötlet-e volán mögé ülni..”

– fogalmazta meg a teljesen jogos kérdést.

Volt, aki szerint kényszerbetegség, vagy valamiféle pánikroham uralkodhatott el rajta, azonban olyan komment is érkezett, miszerint egy közeli ismerősénél paranoid skizofrénia diagnózisa miatt vonták be a jogosítványát.

Ahogy azt egy másik hozzászóló is írta, nem szabadna vezetni ilyen betegségekkel, mert könnyen baj lehet belőle.