promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Rónai Egon álomotthona: az ATV kőkemény riporterének igazán különleges a háza, itt töltődik fel a nehéz interjúk előtt a sztár

Így néz ki Rónai Egon álomotthona: az ATV kőkemény riporterének igazán különleges a háza, itt töltődik fel a nehéz interjúk előtt a sztár

Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Rónai Egon és családja nagyon különleges helyen pihennek.

Rónai Egon hosszú ideje szerepel a tévéképernyőkön, arca pedig már gyakorlatilag eggyé vált az ATV esti műsorsávjával, ikonikus alakja lett a csatorna legfontosabb politikai beszélgetőműsorának, az Egyenes Beszédnek. A műsor számos legendás pillanatnak a helyszíne volt, legutóbbi például az volt, amikor pont Rónai akaszkodott össze Magyar Péterrel utóbbi kijelentései miatt.

Rónai Egon gyakran kerül kritikák kereszttüzébe, ami nem meglepő tekintettel arra, hogy politikai műsorral foglalkozik – ilyenkor minden szava az embernek kiforgatás tárgya. A műsorvezető viszont tudja, hol kell kipihenni a fáradalmakat és most a Story magazinnak be is mutatta az egyik ilyen helyszínt, amelyet a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Egon ugyanis a Velencei-tónál, Agárdon szokott a családjával pihenni, olyannyira, hogy megfogalmazása szerint gyakorlatilag a második otthonuk lett az ott vásárolt nyaraló. A műsorvezető kifejtette, hogy még 1999-ben bukkant rá a patinás épületre a településen, egy csendes kis utcában:

„Gyerekkoromban sokat voltam Agárdon, ott volt nyaralónk, aztán egy Hollandiában élő barátnőm megkért, segítsek neki házat keresni errefelé. Első látásra beleszeretett ebbe az ingatlanba, de hamar rájött, külföldről nem tudná levezényelni a ház felújítását. Felhívtam, nem bánná-e, ha én venném meg a nyaralót”

Rónai hozzátette: mára nagyjából az eredeti állapotára hozták helyre a nyaralót, természetesen új nyílászárókkal és egy teljesen újjáépített terasszal, az első felújítás után pedig nagy szükség volt egy kis renoválásra. A háznak egyébként a vintage-jellege így is megmaradt, a berendezésben is természetes anyagok dominálnak:

„Annyi időt töltünk itt, amennyit csak lehet. Mindig úgy alakítjuk a programjainkat, hogy ide is le tudjunk jönni. Már ismerünk itt mindenkit, megvannak a törzshelyeink, az utcában a barátaink. Nyáron gyakorlatilag Agárdon élünk. A karantén kezdetén leköltöztünk ide. A gyerekek innen jelentkeztek be az online oktatásra, online edzésekre. Nekik is megvannak már itt a barátaik”

Rónai úgy fogalmazott, hogy a pszichológusok elmondása szerint a karantént nagyon megsínyli a gyerekek lelke, de úgy gondolja, hogy ezeket az ártalmakat le tudták csökkenteni a nyaralóval. Nagy öröm a családnak ez a ház, és egy olyan vidéki településen, mint Agárd, valóban jót lehet pihenni, vagy elvonulni a budapesti forgatag elől, ami a családot gyakran éri.