promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakértő beszélt az ATV-incidensről, meglepő magyarázat állhat a stúdióból való kivonulás mögött
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban a fél magyar média ezzel foglalkozott, sokan állást is foglaltak az ügyben.

Az elmúlt napokban még mindig a június 9-i választások utózöngéit éljük, hiszen például a fővárosban, Budapesten újraszámolásra került sor, tehát június 9-éve még több nyitott kérdés maradt. És persze az is nyitott kérdés maradt, hogy a Tisza Párt hogyan folytatja tovább. Az elemzők és újságírók már sokszor és sok helyen elmondták a véleményüket, de a fejlemények újabb és újabb érdekes dolgoakt hoznak felszínre.

Kevesen tudják, de a Választás honlapján meg lehet nézni, hogy az egyes településeken, a ti lakóhelyeteken pontosan milyen eredmények születtek az EP-választásokon, még azzal is össze lehet vetni, hogy az önkormányzati választásokon leadott szavazatok tükrében az EP-választásokra adott voksok mennyiben térnek el. Néha egészen meglepő eredményeket lehet látni.

Az utóbbi napok legforróbb témája azonban a budapesti történések mellett Magyar Péter ATV-beli megjelenése volt, az interjú, amely végül sosem készült el. Magyar Péter ott hagyta a stúdióban Rónai Egont. A jelenetek pedig igazi lavinát indítottak el, nagyon sok vélemény és értelmezés jelent meg a látottakkal kapcsolatban. Többek között Havas Henrik és Puzsér Róbert is elmondta a véleményét.

Így szakadt félbe az interjú az Egyenes Beszédben az ATV-n:

Friderikusz Sándor podcast-műsorában most Török Gábor, magyar politológus, politikai elemző beszélt a választásokról, illetve annak következményeiről, a megváltozott magyar politikai életről. Többek között a Magyar Péterről szóló médiamegjelenéseket is érintették a felek.

A műsorban így többek között az ATV-beli incidens is feljött.

A videóban ezt a részt az indítás után láthatjátok is azonnal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás