promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma az ATV stúdiójában, a betelefonáló olyat mondott, amire nem volt felkészülve a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes pillanatok történtek az ATV egyik legkedveltebb műsorában.

Az ATV az ország egyik legnézettebb televíziója, rengetegen követik az adásokat. Az ATV pedig az elmúlt két napban tényleg a hírek fókuszába került azzal is, hogy Magyar Péter kiviharzott a stúdióból, amikor Rónai Egon vendége volt. Sok víz lefolyt már azóta a Tiszán, és a hírekben is számtalan üzenetváltás következett, hogy mi történhetett valójában. Egy azonban biztos, hogy olyat láthattak az emberek az élő adásban, amire ritkán van példa Magyarországon.

Ám az élő adásokban ezek az apró kis meglepetések hozhatják be nagyon sokszor azt a kis váratlan-faktort, amelyek azonnal érdekesek lesznek.

A YouTube-on az elmúlt napokban is óriási megy egy videó, amely szintén az ATV-hez kapcsolódik, méghozzá a Fórum című műsorhoz, amelyben a betelefonálók és a műsorvezető a nap témáit járják körbe meglátásaikkal. A műsor általában úgy zajlik, hogy a műsorvezető is bekapcsolódik a beszélgetésbe, hogy a végén diskurzus alakuljon ki.

Ám nem mindig halad olyan nyomvonalon a beszélgetés, ahogy azt elgondoljuk. Nemrégiben a Nap Híre YouTube-csatornájára is felkerült ez a kis szösszenet, amely valószínűleg még nagyon sokszor elő fog majd jönni. Korábban amúgy Szlazsánszky Ferenc is megosztotta ezt a mókás kis videót a TikTok-on.

Ő azzal a címmel osztotta meg, hogy 'Az év betelefonálója'. Valószínűleg amúgy az lehetett a félreértés mögött, hogy a betelefonáló egyszerre nézte a tévét, és hallgatta is a telefonban azt, amit mondanak.

Íme a videó, amelyet már közel 100 ezren láttak a Youtube-on:

(via Nap Híre)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás