promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csinos időjós zavarba ejtően apró szoknyában puszikat dobált élő adásban, arcpirító pillanatokkal ajándékozta meg a nézőket a meteorológus
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túlságosan apró szoknyában állt a kamerák elé az időjárás-jelentő hölgy.

A világ tele van csinos időjárás-jelentő hölgyekkel. Egy brit oldal korábban készített egy listát a legszexibb időjósokkal, amire Gaál Noémi is felkerült. Jelenleg is több csatornán láthatunk szemrevaló, gyönyörű meteorológusokat, például Barta Sylvia és Brockhauser Barbara, akik a TV2 képernyőjén láthatók, vagy Süveges Eszter és Tótpeti Lili szépségkirálynő, akik az ATV-n közlik a nézőkkel, milyen időnk lesz.

Gaál Noémi a Szerencsekerék-ben elárulta, hogy az öltöztetők szándékosan olyan ruhákat adtak rá annak idején, amik kiemelték nőies formáit, és ez nem csak Magyarországon van így. Vannak olyan időjósok, akikre apró szoknyákat adnak, de sokszor ez nem úgy sül el, ahogy tervezik, mert akadt már olyan, hogy a műsorvezető élő adásban többet mutatott meg magából odalent, mint szerette volna.

De vannak olyan időjósok is, akiknek eszük ágában sincs eltakarni egyik testrészüket sem. Ilyen az a mexikói gyönyörűség is, akitől mindig zavarba jönnek a nézők, és aki miatt mindig várják az adott csatorna időjárás-jelentéseit.

A puszidobáló mexikói szépség híre még Magyarországra is eljutott, és nem véletlenül. A meteorológus apró szoknyában és mélyen dekoltált felsőkben szokta vezetni az élő időjárás-jelentő adásokat, és mindig úgy búcsúzik el a nézőktől, hogy puszit dob nekik a stúdióból.

Még a magyarokat is elkápráztatta a csinos hölgy:

„Nagyon köszönöm a bejátszást, újra úgy éreztem magam a mexikói időjárás jelentést nézve, mint a magyar időjárás jelentésnél amikor Aigner Szilárd volt”

„Hát ha itt is ilyen lenne, alig várnám már az időjárás jelentést”

„Annyiszor megnéztem, hogy tudok spanyolul”

„Egy szót sem értettem belőle, de végignéztem”

„Mexikóban ezért lett a legnézettebb műsor az időjárás jelentés! Most már értem”

- írták a hazai kommentelők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás