promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bajban a hazai Gyermekkórház, az emberek segítségét kérik, hogy ne maradjanak el a műtétek

Óriási bajban a hazai Gyermekkórház, az emberek segítségét kérik, hogy ne maradjanak el a műtétek

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Megadta magát a speciális klímaberendezés, most az embereket kérik arra, hogy dobják össze a pénzt az új berendezésre. 

Már hetek óta másról sem hallani, minthogy a magyar kórházakban rendre halasztják a műtéteket, a sürgős orvosi beavatkozások esetében pedig egy másik kórházba küldik át a betegeket, ahol még működik a műtőben a klíma. Az egészségügyi intézmények elmondása szerint a nagy melegben meghibásodtak a klímaberendezések, így nem tudják elvégezni az előre tervezett műtéteket.

A Bethesda Gyermekkórház is hasonló cipőben jár, olyannyira, hogy már az emberekhez fordultak segítségért. A gyermekkórház egy, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében fordult a magyarokhoz ebben a rendkívüli helyzetben, ugyanis tájékoztatásuk szerint a kórház nem bírta a hetek óta tartó elviselhetetlen hőséget.

A kánikula nyomán a kórház fül-orr gégészeti műtőjének speciális klímaberendezése megadta magát, ennek okán pedig teljesen bizonytalanná vált a műtétek tervezhetősége. A kórház most a műtői klíma javításához, illetve további 4 rendelőjük klimatizálásához kér segítséget.

A Bethesda Gyermekkórháznak összesen 10 millió forintra lenne szüksége a meghibásodott rendszer javításához, illetve az új légkondicionáló berendezések beszerzéséhez. A bejegyzésben reményüket fejezték ki arra vonatkozóan, hogy lesz, aki a segítségükre siet ebben a nehéz helyzetben:

"Hiszünk abban, hogy országos összefogással, nagylelkű adományozók csatlakozásával a probléma mihamarabb meg tud oldódni, hogy a Bethesdában gyógyuló gyerekek ebben a nagy melegben is olyan színvonalas gondoskodást kaphassanak, amilyet megérdemelnek."

 

Amennyiben te is szeretnél segíteni a Bethesda Gyermekkórháznak, IDE kattintva megtalálod az adományozáshoz szükséges adatokat, bankszámlaszámot, illetve minden más fontos információt.