promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Novák Katalintól kapott díjat a férfi, aki olyan erősen megrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy percekig nem tudott felkelni

Novák Katalintól kapott díjat a férfi, aki olyan erősen megrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy percekig nem tudott felkelni

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A gyermekbántalmazó heves magyarázkodásba kezdett, miután fény derült a kilétére.

Szörnyű dologgal szembesült a Szolnoki Városüzemeltető, amikor néhány nappal ezelőtt visszanézte a város kalandparkjának biztonsági kamerájának felvételét, amin az volt látható, ahogy egy iskolás csoporttal érkező férfi ráncigálni kezdett egy gyermeket, majd olyan erővel belerúgott, hogy a fiú az aszfaltra esett és ott is maradt.

Az eset kapcsán mind az üzemeltető, mind a város polgármestere felháborodását fejezte ki, csakúgy, mint a szülők, és minden jóérzésű ember, aki elhűlve nézte a borzalmas képsorokat. Az elkövető ellen azonnal feljelentést tettek.

Mint arról a Szon24 beszámolt, Jászberényben hamar híre ment az elkövető kilétének, aki azóta heves magyarázkodásba kezdett. A férfi egy helyi sportegyesületi vezető volt, akit Novák Katalin – aki akkor még államtitkárként tevékenykedett –, életműdíjjal jutalmazott néhány évvel ezelőtt.

"Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás"

"Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek."

"A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére. Fenti közlemény után kérem a családom és kollégáim kíméljék meg a méltatlan támadásoktól, személy szerint én vállalom a felelősséget, a sajtónak nem kívánok nyilatkozni”

– fogalmazott közleményében az elkövető.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.