promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi lánya pikáns képet rakott ki magáról, de apja szabadulása után azonnal elérhetetlenné tette
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lajcsi lánya egy nagyon forró képpel lepte meg a rajongóit, ám úgy tűnik, ezt inkább privát körnek szánta.

Hatalmas hírként robbant be a sajtóban, hogy Galambos Lajos azt követően, hogy egy hete még elutasították a reintegrációs kérését, mégis kiszabadult a börtönből 14 hónapnyi bent töltött idő után. Mindenki Lagzi Lajcsija ezzel hosszú ideig tartó küzdelmet nyert meg, többször utasították el ezt megelőzően a kérelmét a szabadulásra vonatkozóan.

Lajcsi még gáz-, villany- és vízlopás miatt kapott 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetést, ám már a bevonulásakor komplikációk merültek fel, hirtelen rengeteget romlott az egészségügyi állapota és ezután sem javult. A mai nap során viszont kiderült, hogy a legutóbbi fellebbezés csak megtette hatását, ugyanis már szabadlábon van, ellenben nyomkövető van a lábán a saját otthonában.

Galambos Lajos végül hajnalban hagyta el a baracskai büntetés-végrehajtási intézetet, két fia vitte haza és a lánya, Bogi is otthon várta. Bogi már önállóan is kialakított magának némi hírnevet, Instagrammon már 16 ezer követője van és gyakran posztol is, ráadásul a legújabb posztja olyan erős lett, hogy biztos bővült a követőtábora – főként férfiakkal.

A fiatal Boglárka ugyanis nem szégyelli testét, amelyen látszik, hogy komoly munkát fektetett bele, ott kerek, ahol igazán kell. Lajcsi lánya pedig ezt meg is mutatta követői legnagyobb örömére, ráadásul egy valóban csábító, vérvörös bikinit választott, ami a fénykép szempontjából is jó opciónak bizonyult, egyből bevonzza az ember szemét. Mindez azonban nem volt sokáig elérhető, ugyanis nem sokkal azt követően, hogy megosztotta magáról ezt a képet, priváttá tette az Instagram-fiókját, melynek okáról jelenleg nincs információ. Aki követi mégis Bogit, az IDE kattintva tudja megtekinteni a fotót.

Bogi egyébként azzal került nemrég a híradásokba, hogy a mindössze 23 éves lány a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel jár. A kapcsolatról nem tudni sokat, az RTL még júniusban azt írta, hogy néhány hónapja alkotnak párt, és a milliárdos el is kísérte őt a Fashion Streeten bemutatott kollekciójának bemutatójára.

Lajcsi lánya ugyanis tervezéssel foglalkozik, ráadásul a karriere is beindult már a bemutatókkal, erről pedig a zenész teljesen lemaradt a börtönbüntetés miatt. Lajcsi azonban most már szabad, tudja követni a lánya karrierének fejlődését, remélhetőleg az egészsége is engedni fogja a jövőben. Bogi egyébként nemrégiben a Reggeliben beszélt arról, mennyit segített a párja álmai elérésében, amelyet alább tekinthetnek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás