promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Húszezer millió forint kereste gazdáját az Eurojackpoton, máris mutatjuk a nyerőszámokat

Húszezer millió forint kereste gazdáját az Eurojackpoton, máris mutatjuk a nyerőszámokat

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Hatalmas összegért lehetett versenybe szállni, rengetegen megkísértették kedd este is a szerencséjüket.

Ezen a héten is felfoghatatlanul nagy nyeremény volt a tét az összeurópai lottósorsoláson. Az Eurojackpot telitalálata nem kevesebb, mint 52 millió euró volt ma este, ami átszámolva 20,6 milliárd forintot jelentett, ami csaknem hatszorosa az Ötöslottó főnyeremények. Persze az is csodás összeg, de aki igazán nagyot akart szakítani, annak érdemes volt ma is lottóznia.

De mégis mi fán terem az Eurojackpot? 

"Az Eurojackpot egy nemzetközi játék, ami 2012 márciusában indult és jelenleg 18 országban játszható (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország)"

- áll a Szerencsejáték oldalán.

"Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a heti két alkalommal megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3."

"Egy alapjáték ára hozzávetőlegesen 2 eurónak megfelelő összeg forintban. Az árat az MNB által meghatározott euró-forint árfolyam heti átlaga alapján határozzuk meg sávos rendszerben. A sávos rendszer biztosítja, hogy az árváltozás ne legyen gyakori. Normál játék esetén egy szelvényen maximum 20 számmező játszható meg."

Ha már kellően kiokosítottuk magunkat a játékszabályokról, érdemes megjegyezni azt is, hogy mikor vannak a sorsolások, amiket keddenként és péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartanak, magyarországi idő szerint 20 óra és 21 óra között. Az „A” és a „B” mező nyerőszámait egymást követően sorsolják.

És már mutatjuk is a keddi nyerőszámokat:

8, 14, 25, 31, 45 - és az Euro számok: 3, 12

Telitalálat sajnos ma nem volt, ám a 3 darab 5+1 is gyönyörű summát, 488 ezer eurót fizetett, ami csaknem 195 millió forintnak felel meg.