promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége a várakozásnak, valaki az Ötöslottón ma este 3210 millió forintot nyerhetett, mutatjuk a számokat
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez már az a mennyiségű pénz, amit az átlagembernek elkölteni is művészet lenne.

Elő a lottószelvényekkel, ismét kihúzták a varázslatos öt számot, amivel ezúttal is milliárdokat lehetett nyerni. Minden idők hetedik legnagyobb főnyereménye, 3,21 milliárd forint várta, hogy végre valaki hazavigye.

Persze ennyi pénzért már nem lehet csak úgy besétálni a lottózóba, mint a Szerencsejáték Zrt. írja, „kiemelten nagy összegű nyereményét a játékos minden esetben átutalással kapja meg, Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú, lakossági bankszámlára.A nyeremény biztonságos felvételét a játékosnak a 06-20-933-06-30-as telefonszámon (hétfőtől csütörtökig: 8 és 16 óra között, pénteken: 8 és 13 óra között) kell egyeztetnie.”

Jó tudni, hogy az SMS-ben, vagy Okoslottó alkalmazással feladott szelvények esetében 599 ezer forint fölötti nyeremény esetén külön procedúra már az értesítés is, melynek során a játékost SMS-ben értesítik az örömhírről:

„Nyereményigénylés benyújtásához szükséges a játékhoz használt telefonszám ellenőrzése, melyet nem az értékesítők végeznek, ezért a Szerencsejáték Zrt. keresi meg a nyertest annak érdekében, hogy rögzítsék, hol és mikor tudja benyújtani a nyereményigénylését. A nyereményigénylés benyújtásakor meg kell adni a korábban választott 6 számjegyből álló nyereménykódot és a nyertes játék beküldéséhez használt mobiltelefonszámot is, a hozzátartozó SIM kártya felmutatásával egy időben”

– írják.

Persze ez a bürokráciának olyan formája, amit mindenki szívesen elvisel, főleg ha arról értesítik, hogy milliárdokat nyert. Ehhez azonban el is kell találni az öt nyerőszámot, ami az előző heti sorsolás alapján egyáltalán nem könnyű mutatvány – lévén egészen meglepő számokat húztak ki.

Ám ez már a múlt, és most nézzük, hogy a 25. héten melyek voltak azok a számok, amikkel milliárdokat lehetett nyerni:

36, 51, 57, 72, 89

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint ezen a héten sem volt főnyeremény, így tovább halmozódnak a milliárdok, a 26. héten, vagyis jövő szombaton már 3,363 milliárd forintot lehet majd nyerni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás