promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyanús számok a Hatoslottón is? Hatalmas volt a tét, százmilliók forogtak kockán
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerencsevadászokat nem zavarták a szombati furcsaságok, vasárnap is komoly összeg volt a tét a lottón.

Két héttel ezelőtt valakinek végérvényesen megváltozott az élete, amikor vasárnap délután kihúzták a hatoslottó nyerőszámait, amin 1,944 milliárd forint volt a főnyeremény. Az ép ésszel nehezen felfogható összeg hónapokig halmozódott, és bár ettől most még messze vagyunk, a 240 milliós summára sem mondana senki nemet.

Hogy a szombati Ötöslottó számhúzása mennyire vette el a játékosok kedvét, az már egy másik kérdés, hiszen meglehetősen furcsa számokat húztak ki. Így aztán nem is túl meglepő, hogy senki nem vitte el a több mint hárommilliárdos főnyereményt.

Ennek ellenére 33 lottómágus azért egész elégedetten hajthatta álomra szombaton a fejét, hiszen a négyes is több mint 1,6 millió forintot fizetett. Igaz, az azért dühítő lehet, hogy pont azt az egy számot nem találták el, amivel megütötték volna a jackpotot.

De ez már a múlt, a jelen viszont itt van a szemünk előtt, a Dunán pedig ismét kihúzták azt a hat számot, amit már mindenki tűkön ülve várt. Mutatjuk is a nyerőszámokat, mint ahogy azt is, hogy ezúttal avathatunk-e újabb multimilliomost Magyarországon:

A 24. héten az alábbi számok értek 240 millió forintot:

6, 13, 18, 21, 31, 42

Mint az a sorsoláson is elhangzott, ezen a héten nem volt találatos szelvény, így jövő vasárnap a nyeremény már 360 millió forint lesz. Akik most nem jártak szerencsével, azoknak sem érdemes csüggedniük, szerdán már ismét próbálkozhatnak. A Skandinávon hét számot kell eltalálni, ráadásul kézi és gépi sorsolást is tartanak, így egyből két esély is nyílik megnyerni a 375 millió forintos főnyereményt!

Az ötössel jövő szombaton próbálkozhatunk újra, akkor remélhetőleg már kevésbé furfangos számokat húznak ki. A 25. héten már 3,21 milliárd forintot ér majd a telitalálat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás