promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na ne, így néz ki 72 évesen az isteni Steven Seagal, brutálisan megváltozott
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most az akciófilmek koronázatlan királya, a legyőzhetetlen akcióisten.

Ha a klasszikus színész akció óriásokról van szó, akkor bizony a legendás belga harcművész, Jean-Claude Van Damme, az osztrák tölgy, Arnold Schwarzenegger, és az olasz csődör, Sylvester Stallone mellett azonnal felkerül a listára a legyőzhetetlen legenda, Steven Seagal is, aki olyan filmekkel jelentkezett még évtizedekkel ezelőtt, mint az úszó erőd, A hazafi, a Száguldó erőd vagy éppen a Lángoló jég.

Senkinek nem kell bemutatni, aki akciófilmeket nézett már évtizedekkel ezelőtt is, gyakran találkozott a nevével. Olyan filmekben szerepelt, amelyek nagyon sokszor karcolták az A-kategóriát, annak ellenére, hogy nagyon sokszor csak B-kategóriába estek. De Steven Seagal felemelte ezeket a filmeket, nem is azokért az alkotásokért rajongtak az emberek, amelyekben ő szerepelt, hanem a faarcú akcióisten volt az, aki miatt megnézték ezeket az alkotásokat.

Rengeteg filmben szerepelt Steven Seagal, de egy dolog már a filmek elején biztos volt, hogy őt itt ebben a 90 percben senki nem fogja legyőzni, és aki kikezd velem szörnyű körülmények között fog a padlóra kerülni. Steven Seagal nem kegyelmezett, és most sem teszi azt.

De Steven Seagal az élete során nagyon sok vállalkozásba kezdett, hiszen korábban kiadott energiaitalt, akik pedig követik a pályafutását, tudják, hogy komoly zenészkarrierrel is büszkélkedhet. Sokan pedig a világon elsősorban a zeneszámairól ismerik őt.

Steven Seagal-lal azonban filmekben ma már csak nagyon ritkán találkozhatunk, sokszor pedig így nincsenek is olyan nyilvános szereplései, amelyek után a médiába be tudna kerülni Magyarországon, ám azok, akik követik őt, tudják, hogy manapság is nagyon aktív, és komolya találkozói vannak, többek között az orosz elnökkel, Putyinnal is találkozott nem is olyan régen.

Így néz ki most 72 évesen a legenda, az akcióisten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás