promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal: 10 érdekesség a faarcú akcióhősről, akit mindenki utál Hollywoodban

Steven Seagal: 10 érdekesség a faarcú akcióhősről, akit mindenki utál Hollywoodban

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Steven Seagal ma ünnepli a 71. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Steven Seagal zenészként is kipróbálta magát, több albumot is kiadott, ráadásul állítólag az egyiken még a legendás Stevie Wonder is közreműködött.

2. Ha lehet hinni a legendának, akkor Steven Seagal egyszer összecsinálta magát, mikor egy judo mester fojtófogást alkalmazott rajta – miután a színész hergelte őt.

3. 2005-ben Steven Seagal saját energiaitalt dobott piacra Lightning Bolt, vagyis Villámcsapás néven – már sehol sem forgalmazzák a terméket.

4. Steven Seagal egyszer csináltatott magának egy vagyonért egy golyóálló kimonót – máig nem lehet tudni, hogy pontosan miért.

5. Az 1996-os Tűzparancs forgatásán Steven Seagal kijelentette a stáb előtt, hogy ő a törvény, az van, amit ő mond – John Leguizamo kinevette őt, ennek hatására az akcióhős odament hozzá, és a könyökével bevert neki egy hatalmasat.

6. Steven Seagal állítólag megrögzött hazudozó, olyan dolgokat mond, amik egyáltalán nem történtek meg – például: CIA-ügynököket képzett ki (az akkori felesége szerint ez baromság), illetve hogy ő egy kardszakértő, akit rendszeresen hívnak az aukciósházak véleményezésre.

7. Állítólag egy misztikus kutya mentette meg a '70-es években Steven Seagal dódzsóját: a színész éppen Japánban él, mikor találkozott a fehér, különleges kisugárzással rendelkező ebbel, amit befogadott, majd pár nap után nagyon elkezdett ugatni, és kiderült, hogy tűz ütött ki a dódzsóban – ezek után nem látta többé az állatot.

8. Steven Seagal legendás nagyképűségét bizonyítja ez a történet is: egyszer egy producer bement a színész trailerébe, és azt látta, hogy sír. A világsztár azt mondta, hogy éppen a világ legjobb forgatókönyvét olvasta, azért könnyezik. Mikor megkérdezte tőle, hogy ki írta, az akcióhős csak ennyit válaszolt: én.

9. 1991-ben Steven Seagal is szerepelt a híres Saturday Night Live című komédia műsorban, de elvileg annyira humortalan és agresszív volt, hogy az adás után egy életre kitiltották őt a stúdióból.

10. Mikor Sean Connery a Soha ne mondd, hogy soha című James Bond film forgatására készült, Steven Seagal is segített neki a felkészülésben – de az akcióhős véletlenül eltörte a 007-es ügynökként elhíresült színész csuklóját.

Nézd meg galériánkat a nagyképűsége és egyéb balhéi miatt Hollywoodból kiutált Steven Seagalról, aki ma lett 71 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak