promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezért késett Balázs, nagyon kurta magyarázatot adott a hétfői bakiról a rádiós és társai

Ezért késett Balázs, nagyon kurta magyarázatot adott a hétfői bakiról a rádiós és társai

Borítókép:  RTL
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Rendhagyó módon indult a hétfő reggeli beszélgetős-nevetgélős műsor a Rádió1-en.

A hajnali rádiós műsorvezetés nem éppen egyszerű formátum, hiszen már akkor pörögni kell a fogaskerekeknek, amikor más még éppen csak odatette a kávéját. Hatványozottan igaz ez, ha pluszban még ott a nyomás is, hogy százezrek hallgatják minden egyes reggel a rádiósok mondandóját.

Persze előfordul, hogy porszem kerül a gépezetbe, vagy éppen csere történik a jól megszokott műsorvezetői csapatban. Ilyen történt legutóbb Balázséknál is, ahol Ráskó Eszter vette át Vadon Jani helyét, aki tavaly decemberben jelentette be, hogy távozik a mikrofon mögül és más kihívásokat keres.

A standuposként is tevékenykedő Esztert gyorsan befogadták a hallgatók, és ő is ügyesen belerázódott a feladatába, azonban hétfő reggel valami egészen szokatlannal kellett szembesülnie a stúdióban ülve.

Balázs ugyanis nem érkezett meg a reggel hatos műsorkezdésre.

Ilyen azért meglehetősen ritkán fordul elő, azonban Rákóczi Ferivel együtt gyorsan túllendültek a problémán és nekikezdtek egy játéknak, profi módon áthidalva a nehézségeket. Sebestyén Balázs végül hét óra után néhány perccel esett be a stúdióba és azt is elmagyarázta, hogy miért nem jelent meg időben:

„Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel, itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és hat óra 18 perckor fölébredtem”

idézte Sebestyént a Telex.

Rákóczi Feri kicsit másképp magyarázta meg a történteket:

„Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk”

– habár szerinte Balázs nem ivott, majd elnézést kért társa nevében is a késésért, aki miután befutott, máris felvette a műsor ritmusát.