promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea vaskos százmilliókat vágott zsebre, Mészáros Lőrinctől is kapott bőven megrendeléseket

Várkonyi Andrea vaskos százmilliókat vágott zsebre, Mészáros Lőrinctől is kapott bőven megrendeléseket

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagyon jól megy a cége, újabb óriási profitot termelt, ki is vették mind egy szálig.

Várkonyi Andrea egy ideje a képernyő felől az üzleti élet felé fordult, Mészáros Lőrinc felesége pedig sikeres üzletasszonnyá vált, miután cége, a Whitedog Media Kft. évről-évre erősebbé és nyereségesebbé válik.

Az már 2022-ben, az első teljes évet nézve kiderült, hogy komoly potenciál van a cégben, mely ügyfeleik üzleti problémáikra kínál kreatív megoldást személyre szabott kommunikációs és üzletviteli megoldásokat.

Várkonyi Andrea 76 százalékos tulajdonrészt birtokol a cégben, és már 2021-ben csaknem 300 millió forintos osztalékot vett ki a nyereségből, ami azóta csak még tovább növekedett. A már akkor kétmilliárdos bevételű Whitedog mostanra mintegy megtöbbszörözte bevételét, amely már a 9 milliárd forintot is megközelíti.

Ennek fényében a nyereség is emelkedett, habár a kiadások is többe kerültek, így is több mint egymilliárd a profit, amiből a korábbi műsorvezető 821 millió forintnyi osztalékot kapott, a kisebbségi tulajdonos, Gergely Judit jussa pedig 273 millió forint volt.

Mint azt a Magyar Narancs is megemlíti, az elmúlt három év során ezzel már 1,7 milliárdos profitot termelt a cég, amely Mészáros Lőrinc cégcsoportjától is sok megbízást kap. A Whitedognál 44-en dolgoznak, a bérezés pedig meglehetősen korrekt az átlag bruttó 1,1 millió forint körül alakul.

A cég portfóliója meglehetősen sokrétű, foglalkoznak egyebek között csomagolástervezéssel, filmgyártással, kampányfejlesztéssel, weboldalak fejlesztésével, valamint arculat- és márkafejlesztéssel, médiatervezéssel és médiavásárlással, illetve social media és PR tanácsadás és managementtel. A cég weboldalán ugyanakkor meglehetősen kevés aktuális projektet lehet látni, a legutóbbi bejegyzések 2022 végéről származnak.