promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Oda a visszatérés? A botrányba keveredett Somos András is reagált az RTL-től érkező sztárműsorvezető hírére

Oda a visszatérés? A botrányba keveredett Somos András is reagált az RTL-től érkező sztárműsorvezető hírére

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Nagy nevekkel bővült az ATV csapata, Somos örül a döntésnek, ami a saját szempontjából is lényeges lehet.

Egyre többször lehetett hallani, hogy visszatérhet az ATV-hez Somos András, aki még februárban függesztette fel tévés tevékenységét, miután a Szigorlat című műsorban utalást tett arra, hogy Kaleta Gábor nem követett el pedofil bűncselekményt.

Somos bár azóta máshol már újra kamerák elé ült, akkor azt írta, hogy „a mostani helyzetben nem lehet másképp, a jelenlegi közhangulatban jelenlétemmel nem terhelhetem ezt az ígéretes cégcsoportot”.

Úgy tűnt azonban, hogy bár a csatornánál fegyelmit indítottak Somos ellen, mégis lehetett volna számára visszaút, hiszen nemrég találkozott az ATV vezetésével is. Mint kiderült, pozitív hangvételű beszélgetés zajlott a felek között, a műsorvezető pedig a visszatérés lehetőségét sem zárta ki.

Az azonban biztos, hogy ezt már nem a Startban fogja megtenni, hiszen új állandó műsorvezetőt igazoltak Tokár Tamás személyében, aki még áprilisban, öt év után hagyta ott a Fókuszt. Tokár így búcsúzott az RTL-től: 

"Fantasztikus öt év volt, ahogyan a nézőknek, nekem is kinyitotta az ablakot a világra a Fókusz. Olyan történeteket és embereket ismerhettem meg, amik és akik mélyen megérintettek és hozzáadtak a személyiségemhez. Most eljött a változás ideje: szeretnék kilépni ebből a stúdióból, és más helyeken, más típusú tartalmakban kifejezni magam”

– fogalmazott akkor.

Somos András is megszólalt az ATV döntését követően, mint írta:

„Sokan kerestetek, hogy szomorú híreket olvasnak, és hogy akkor minden hiába-e? A (volt) kollégák szempontjábòl az egyik legjobb hírnek gondolom, hogy új taggal bővült az ATV Start csapata. Sok sikert Tokár Tamásnak!”

„A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzőtt minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője”

fogalmazott a döntés hátteréről Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.