promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tízezreket tesz rá a pécsi utazásszervező a meghirdetett utakra, magyarok sokaságát vághatja át így egy Facebook csoporton keresztül
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hinnénk, hogy a magyarok összetartanak, de éppen közülünk húz le valaki tízezreket a nemzetről.

Nyilván nincs egyedül azzal a magyar család, aki szeretné a nyáron legalább pár napra mögött hagyni a mókuskereket. Ezzel él vissza olvasónk levele szerint* az egyik nagyon lelkes Facebook látogató:

Sajnálom, hogy emiatt kell írnom és nem is akartam olyan ember lenni, aki egyáltalán a nyilvánosságnak akar elmondani dolgokat, de szerintem ebből mindenki tanulhat. Szóval az van, hogy mindig későn kezdem szervezni a nyaralást, emiatt meg iszonyat viták vannak mindig, mikor asszonypajtás már februárban kérné a konkrét részleteket.

Egy bizonyos Facebook csoportban feltűnt egy hölgy, aki rettenetesen kedvező lehetőségeket ajánlott, pécsi utazásszervezőként definiálta magát, de később kiderült, hogy amolyan igazi világutazó, nincs igazi otthona, a későbbiek fényében ez nem is véletlen. Elvileg idegenvezetőként is működött és kifejezetten kedvező utazási lehetőségeket kínált. Valóban, minden össze volt szedve, pontosan, bele nem tudtam volna kötni, ezzel nem is volt gond.

Tulajdonképpen átverésnek nem is tudnám nevezni az egész akciót. A hölgy hihetetlenül kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, tök sokat kontaktoltunk, de nekem egyszer csak eszembe jutott egy olyan, hogy rákeressek ilyen nyaralós portálokon, hogy mégis mizu abban az országban a nyaralás részleteivel.

És én most komolyan mondom nektek Promotions, hogy a magyar családok érdekében írok nektek, de nekem ez nem volt kóser amit találtam. Vagy inkább felfedeztem? Az igazság az, hogy rövidke keresés után azokat a nagyon kedvező árakat mi is megkaphatjuk, a nyaralásfoglaló oldalára beütve a paramétereket, sőt. SŐT. Ez a legdurvább, olcsóbban megúszhatjuk az egészet, ha mi magunk intézzük. De akkor ez így mi? Én rettenetesen kiakadtam, de több ismerősöm csitított: ez a kényelem ára. Na de kérdem én, tényleg? Nem lehet önként segíteni egymásnak és rá kell pakolni egy rakás díjat, ahelyett, hogy valaki felajánlaná, hogyha ennyire otthon van a szervezésben, akkor intézi a dolgokat? Tényleg én látom rosszul? Szerintem ez gusztustalan.

*A hozzánk beérkező leveleket változtatás nélkül közöljük, azok igazságtartalmáért azonban nem tudunk felelőddéget vállalni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás