promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Minden ügyfelet érintő fontos bejelentést tett az OTP Bank, tudnod kell az új lehetőségről

Minden ügyfelet érintő fontos bejelentést tett az OTP Bank, tudnod kell az új lehetőségről

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Ezentúl sokkal könnyebben kaphat segítséget a bank ügyfele.

A legnagyobb hazai bank ezúttal egy fontos újításról tájékoztatta ügyfeleit, hiszen egyszerűbbé és gördülékenyebbé válnak a mindennapi pénzügyeik ügyintézései. Az újabb funkciónak hála ez minden eddiginél könnyedebbé válik, ráadásul a megoldás mindenki számára érthető lesz, és gyors kapcsolatfelvételt garantál.

Mint közölték, az OTP telefonos ügyfélszolgálatai jelenleg három vonalon, a Hitelinformációs Vonalon, a Bankkártya Helpdesken, valamint a Központi Információs Vonalon érhetők el. Ezentúl azonban a hagyományos, menükben történő navigálás helyett az OTP Asszisztens kérdéseire válaszolva azonosíthatják magukat az ügyfelek, megadva a hívásuk témáját. Ezt követően a rendszer a megfelelő ügyintézőhöz kapcsol.

Újdonság, hogy mostantól már átjárás is van a vonalak között, így még az ügyintéző kapcsolása előtt átirányíthatjuk a hívást. A Contact Center automata funkciója pedig azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár ügyintéző nélkül is információhoz jussanak. A Központi Információs Vonalon a nyugdíjlekérdezés vált elérhetővé, ezt követően további funkciókkal bővítik a szolgáltatást.

Az ügyintézés még gyorsabb lehet az OTP MobilBankból érkező push üzeneten keresztül, biometrikus adataival egyszerűen, akár fél perc alatt azonosíthatja magát a bank ügyfele.

„Ma már az OTP Bank ügyfeleinek közel negyede találkozhat mindennapi pénzügyeinek kezelése során az OTP Asszisztenssel. Azzal, hogy az ügyfelek már a hívás elején megfogalmazhatják kérdéseiket, problémájukat, számukra egyszerűbbé válik az ügyintézés, mi pedig pontosabban és gyorsabban tudunk megoldást találni rá. Az újításnak köszönhetően 70%-kal lecsökkent a hívásátirányítások száma is a korábban hagyományos menüstruktúrában kezelt átkapcsolásokhoz képest"

- fogalmazott Pesti Kornélia, az OTP Bank Contact Centerének igazgatója.

Az asszisztens jelenleg átlagosan napi 2000 interakció során segédkezik, ami a hívások 20 százalékát jelenti. Azon dolgozunk, hogy újabb vonalakon legyen elérhető az innováció, illetve bővüljön az önkiszolgáló folyamatok köre, hogy ügyfeleink még szélesebb körben élhessenek a korszerű technológia adta előnyökkel”

– tette hozzá.