promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden ügyfelet érintő fontos bejelentést tett az OTP Bank, tudnod kell az új lehetőségről
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezentúl sokkal könnyebben kaphat segítséget a bank ügyfele.

A legnagyobb hazai bank ezúttal egy fontos újításról tájékoztatta ügyfeleit, hiszen egyszerűbbé és gördülékenyebbé válnak a mindennapi pénzügyeik ügyintézései. Az újabb funkciónak hála ez minden eddiginél könnyedebbé válik, ráadásul a megoldás mindenki számára érthető lesz, és gyors kapcsolatfelvételt garantál.

Mint közölték, az OTP telefonos ügyfélszolgálatai jelenleg három vonalon, a Hitelinformációs Vonalon, a Bankkártya Helpdesken, valamint a Központi Információs Vonalon érhetők el. Ezentúl azonban a hagyományos, menükben történő navigálás helyett az OTP Asszisztens kérdéseire válaszolva azonosíthatják magukat az ügyfelek, megadva a hívásuk témáját. Ezt követően a rendszer a megfelelő ügyintézőhöz kapcsol.

Újdonság, hogy mostantól már átjárás is van a vonalak között, így még az ügyintéző kapcsolása előtt átirányíthatjuk a hívást. A Contact Center automata funkciója pedig azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár ügyintéző nélkül is információhoz jussanak. A Központi Információs Vonalon a nyugdíjlekérdezés vált elérhetővé, ezt követően további funkciókkal bővítik a szolgáltatást.

Az ügyintézés még gyorsabb lehet az OTP MobilBankból érkező push üzeneten keresztül, biometrikus adataival egyszerűen, akár fél perc alatt azonosíthatja magát a bank ügyfele.

„Ma már az OTP Bank ügyfeleinek közel negyede találkozhat mindennapi pénzügyeinek kezelése során az OTP Asszisztenssel. Azzal, hogy az ügyfelek már a hívás elején megfogalmazhatják kérdéseiket, problémájukat, számukra egyszerűbbé válik az ügyintézés, mi pedig pontosabban és gyorsabban tudunk megoldást találni rá. Az újításnak köszönhetően 70%-kal lecsökkent a hívásátirányítások száma is a korábban hagyományos menüstruktúrában kezelt átkapcsolásokhoz képest"

- fogalmazott Pesti Kornélia, az OTP Bank Contact Centerének igazgatója.

Az asszisztens jelenleg átlagosan napi 2000 interakció során segédkezik, ami a hívások 20 százalékát jelenti. Azon dolgozunk, hogy újabb vonalakon legyen elérhető az innováció, illetve bővüljön az önkiszolgáló folyamatok köre, hogy ügyfeleink még szélesebb körben élhessenek a korszerű technológia adta előnyökkel”

– tette hozzá.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás