promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az OTP Bank hatalmas újítást vezetett be, amiről mindenkinek tudnia kell
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az OTP Bank ismét azon van, hogy könnyebbé tegye az ügyfelei életét.

Mindig van valami jelentős változás Magyarország legnagyobb pénzintézeténél. Az OTP Bank minden erejével azon van, hogy fejlessze az internet- és mobilbankot, ami egyre népszerűbb az ügyfeleknél. A múltkor például bevezették a Persely elnevezésű funkciót, amivel igyekeznek az embereket spórolásra bírni. Erre a mostani helyzetben tényleg szükség van, és a magyarok többsége nem is igazán szeret megtakarítani.

Az ügyfelek kis összegeket tudnak innentől félretenni, sőt, ezekhez különböző célokat is rendelhetnek.

Természetesen a Persely nincsen lekötve, tehát bármikor vehetünk ki belőle pénzt, ehhez nem kell elérni a megtakarítási célt. Ez ugyebár vészpénznek is jó, amihez bármikor hozzáférhetünk, amikor szükség van rá. Amennyiben a beállított célösszeg, illetve céldátum teljesült, az ügyfélre van bízva, hogy fel kívánja-e használni a megtakaríttott összeget, vagy további pénzösszegeket helyez el benne.

Közben az OTP Bank egyre inkább népszerűsíti az új funkcióját, amit már a televíziós reklámokban is folyamatosan láthatnak a nézők.

Na de ugye fél percben nehéz összefoglalni, hogy mit is jelent pontosan az OTP számlabontó, így segítünk eligazodni a káoszban.

Ha mi fizetjük ki a barátokkal, társasággal közös számlát (pl. közös vacsora), a számlabontóval szétoszthatjuk az összeget a résztvevők között, és a rájuk eső részt fizetési kérelemmel egyszerűen elkérhetjük tőlük. A megadott összegeket a partnerei fizetési kérelemként fogják megkapni, amiket azután elutalhatnak.

Ehhez nyissuk meg a szétosztani kívánt tranzakciót, és válasszuk az „összeg szétosztása” lehetőséget. Válasszuk ki partnereiket, akik között az összeget szét szeretnénk osztani! (Új Partnerek hozzáadására az összeg szétosztása közben is van lehetőség, ha valamelyik ismerősünk még nem lenne elmentve.)

Kiválasztás után egyenlően elosztjuk partnereink között az összeget, de módosíthatjuk is a felosztást. Az egyben fizetéssel nem csak a saját, de valóban a felszolgálók dolgát is megkönnyítjük. Szóval használjuk bátran az OTP új funkcióját, mert valóban hasznos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás