promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mesés fizetést, vízparti lazulást ajánl a népszerű hazai áruházlánc, a konkurenciánál viszont akár heti 30 órát is elegendő dolgozni
Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megkezdték a toborzást, több száz új pozíciót hirdettek a legnagyobb forgalmú áruházaikba.

Kiemelt bérezést és szállást is biztosít csaknem 200 munkavállalónak a Lidl, amely már most a nyári szezonra keres jelentkezőket állásajánlataira. A nagy látogatottságú boltokba toboroznak, így a Balaton és a Velencei-tó környékén élők számára is vonzó lehet a lehetőség.

 „A nyárhoz közeledve folyamatosan növekszik a szezonális üzleteink forgalma, és a megnövekedett vásárlószám kiszolgálásához plusz munkaerőre van szükség, ezért már áprilistól hónapról hónapra új munkavállalókkal bővül a Lidl érintett áruházainak csapata. A főszezonra összesen közel 200 új munkahelyet hozunk létre, amihez kiemelt bérezés társul”

– emelte ki Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

„Az elérhető belépő bruttó jövedelem heti 40 órás munkaviszony esetén 588.000 Ft, és ezen felül még szállást is biztosítunk. Mindez kiváló lehetőség azok számára, akik az egész szezont a vízparton töltenék, vagy akár a felsőoktatásban tanuló diákok számára, akik plusz jövedelemhez szeretnének jutni.”

A jelentkezők teljes és részmunkaidős pozíciók közül is választhatnak, a munkaviszony pedig a kezdéstől számított 1-5 hónapra szól. Ennek ideje alatt a Lidl 100 százalékban téríti a munkába járás költségeit, amennyiben az közösségi közlekedéssel történik, az üzemanyagköltséget 40 forint / kilométerrel támogatják. Egyúttal a Lidl egészségprogramjának kedvezményeiben is részesülhetnek a munkavállalók.

Mint azt az üzletlánc közleményében kiemelte, nem csupán munkaerő, de termékpaletta szempontjából is készülnek a nyárra, így az áruházakban hamarosan megjelennek az olyan, szezonális jellegű árucikkek, mint a grilleszközök, a jégkrémek, illetve a nyaraláshoz szükséges, nem élelmiszer jellegű termékek is.

Mindeközben az Aldi is új munkatársakat keres a nyári szezonra, akik akár 30-35 órás részmunkaidőt is vállalhatnak. Utóbbi kapcsán 413 és 482 ezres bruttót ajánlanak, 40 órában 551 ezerért várják a jelentkezőket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás