promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő 8,3 milliárdot nyert a lottón, és esze ágában sincs felmondani a munkahelyén
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyira szereti a munkáját a lottónyertes, hogy gazdagon is bejár dolgozni.

Valószínűleg jelenleg is emberek milliói reménykednek abban világszerte, hogy a lottósorsoláson szerencséjük lesz, és elképesztő nyereménnyel fognak gazdagodni. Sokak számára a lottó az egyetlen esély arra, hogy valaha is komolyabb pénzösszeghez jussanak, így egyáltalán nem meglepő, hogy Magyarországon is rengetegen lottóznak – hiszen tudjuk, hogy csupán pár jó húzás kell ahhoz, hogy megváltozzon az életünk.

Sokan minden bizonnyal egyből felmondanának a munkahelyükön, ha elvinnék a főnyereményt a lottón, hiszen egy gigantikus összeg elég arra, hogy örökre búcsút mondjanak a munkának, és olyan életet éljenek, amiről mindig is álmodoztak. Persze ennek megvannak a veszélyei is, és ezzel valószínűleg az az ausztrál nő is tisztában van, aki nemrég elképesztően sokat nyert a lottón.

Az édesanya 33 millió ausztrál dollárt, vagyis több, mint 8,3 milliárd forintot nyert a lottón, ez pedig olyan hatalmas összeg, hogy mikor megtudta, úgy elkezdett sikítani és ugrálni a konyhában, hogy a gyerekei azt hitték, csótányt látott – de ő a giganyeremény ellenére is azt mondja, hogy továbbra is dolgozni fog, mivel nagyon szereti a munkáját, ezzel pedig sokakat meglepett.

Egy ekkora pénznyeremény elég lenne ahhoz, hogy ő, a gyerekei, illetve a még meg nem született unokái is úgy éljenek, mint a királyok, de ő okosabb annál, hogy elherdálja ezt az összeget, és a jövőjére is gondol, hiszen nagyon felelősségteljes döntés az, hogy marad a munkahelyén – ráadásul elég valószínű, hogy a kollégái előtt titokban fogja tartani a lottófőnyereményt, mivel ilyenkor mindig megjelennek az érdekemberek, akik csak kárt okoznak, könnyen el tud ám párologni a pénz.

Erre van is egy elszomorító példánk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás