promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négyszer nyerte meg a lottót egy szerencsés férfi, aki most hasznos tanácsot adott
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi 23 évben 4 alkalommal is jelentős összeget nyert a lottón, ez pedig fontos tanulsággal szolgált.

Fejben valószínűleg már mindenki elköltötte a világ összes pénzét, hiszen bárkit boldoggá tenne, ha csak úgy az ölébe hullana egy hatalmas összeg. Sokan pontosan ezért lottóznak, hiszen úgy egy minimális összegért cserébe lehetőséget kapnak arra, hogy elvigyék a főnyereményt, ami jó eséllyel teljesen megváltoztatná az életüket, és minden gondot eloszlatna – van, aki többször is átélhette ezt.

Egy Mike Luciano nevezetű férfi 1999 óta összesen négyszer nyert a lottón, az utóbbi 23 évben 4,6 millió dollárral, vagyis mai árfolyammal számolva körülbelül 1,7 milliárd forinttal gazdagodott. Sokan őt tartják a világ egyik legszerencsésebb emberének, de ő pontosan tudja, hogy ekkora nyereményekkel hatalmas felelősség is jár, és megeshet, hogy a hirtelen jött pénz még gondot is okozhat.

Rengeteg olyan lottónyertesről hallhattunk már, akik szinte pillanatok alatt elherdálták az elképesztő vagyonukat, miután kicsúszott a kezeik közül az irányítás, és azt hitték, hogy a pénzük sose fogy el. Mike Luciano is azt tanácsolja, hogy ilyenkor mindenkinek kontrollálnia kell magát, illetve a költéseit, mivel hiába tűnik soknak a megnyert összeg, hamarabb elfogy, mint hinnénk.

Mike Luciano a mai napig dolgozik, nem herdálta el a pénzét, és nem él luxusban. Hiába nyert négyszer is jelentős összegeket, pontosan tudja, hogy a pénzt meg kell becsülni. Saját elmondása szerint egy kicsit vissza kéne vennie a lottóval, mivel még mindig játszik, illetve a tervei között szerepel még az is, hogy szeretne majd eljutni Olaszországba is egyszer – és ugyan az utóbbinak minden bizonnyal nincs anyagi akadálya, ő mégis vár még vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás