promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
66,5 milliót nyert kaparós sorsjeggyel egy nő, pedig egyáltalán nem erre vágyott
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerencsésen végződött egy nő számára a céges karácsonyi ajándékozás.

Magyarországon is rengetegen szeretik a szerencsejátékot, hiszen minimális összegért cserébe hatalmas nyereménnyel gazdagodhatunk, ha a mi oldalunkon áll a szerencse. Persze erre a tevékenységre is érvényes, hogy mértéket kell tartani, hiszen sajnos sokan képesek túlzásba esni – de ettől függetlenül alkalmanként nagyon izgalmas és mókás tud lenni akár 1-2 sorsjegy lekaparása is.

A Kentuckyban élő Lori Janes története is jó példa arra, hogy milyen hatással lehet pár kaparós sorsjegy az ember életére. A nő céges karácsonyon volt, és nagyon örült, mikor elkezdődött az ajándékozás, és kapott egy vásárlási utalványt az egyik kedvenc üzletébe. Viszont ez nem egy sima ajándékozós összejövetel volt, ugyanis azzal spékelték meg a szervezők a dolgot, hogy lehetett egyszer „lopni” a másiktól, vagyis pontosabban kötelező jelleggel cserélni, mert ez volt a játékszabály – Lori Janes pedig nagyon sajnálta, hogy valaki elvette tőle a kupont, és cserébe pár kaparós sorsjegyet adott neki.

A kollégái rögtön mondták neki, hogy kaparja le a sorsjegyeket, ő pedig a legnagyobb meglepetésére az elsővel nyert is 50 dollárt, aminek természetesen nagyon örült. Viszont ezek után arra már végképp nem számított, hogy a másiknak köszönhetően meggazdagodik, ugyanis azzal elvitte a 175 ezer dolláros, vagyis nagyjából 66,5 millió forintos főnyereményt – ami persze sokkal jobb volt, mint az áhított vásárlási utalvány.

Lori Janes alig hitte el, hogy mennyi pénzt nyert, de miután lehiggadt, máris tudta, hogy mire fogja költeni a nyereményét, ami amúgy az adók levonása után nagyjából 124 ezer dollár, vagyis körülbelül 47 millió forint lett: elhatározta, hogy kifizeti belőle a lánya diákhitelét, illetve a kocsijuk maradék törlesztőjét is – vagyis ő ezek alapján egyáltalán nem herdálja el a nyereményét.

Nem úgy, mint ez az ember:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás