promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón, ahogy száguldva tarolja le a sort az M7-esen egy Audis, fékezés nélkül csapódott a többi autó közé
Borítókép:  BpiAutósok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érthetetlen, hogy sikerült ezt összehozni, a kommentelők is csak azt találgatják, mivel lehetett elfoglalva a SUV sofőrje.

Újabb felvételek kerültek napvilágra az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán történt hétfői balesetről, melynek során egy Audi Q8-as fékezés nélkül rohant bele az előtte álló sorba.

A Balatonboglár közelében történt karambolban több jármű is teljesen összetört, a mentés idejére a rendőrségnek le kellett zárnia a sztrádát. A BpiAutósok videójából egyértelműnek tűnik, hogy nem az útra figyelt az Audi sofőrje.

A hátsó fedélzeti kamera felvételei alapján a vétkes vezető csak az utolsó pillanatban vehette észre, hogy nem szabad előtte az út, és már csak arra maradt ideje, hogy elrántsa a kormányt. Így még épp befért két másik autó közé, ezt követően azonban már nem lehetett elkerülni a csattanást.

Mint az az első menetrögzítő videóján látszódik, a sajátján kívül vagy féltucat másik autót tört totálkárosra a sofőr. Kisebb csoda, hogy csupán két könnyebb sérültje volt a balesetnek, akiket kórházba kellett szállítani.


A videó alatti kommentszekcióban természetesen leginkább azon csodálkoznak, hogy mit csinálhatott a kormány mögött az Audi vezetője, aki könnyen lehet, hogy a telefonjával volt elfoglalva. Az is valószínűsíthető, hogy a Q8 biztonsági rendszereit kikapcsolták, azokkal ugyanis minden bizonnyal segítettek volna a baleset elkerülésében, vagy legalábbis a következmények enyhítésében.

Nem ez volt az első, és nem is az utolsó ilyen baleset a hazai sztrádákon, pedig a közútkezelők nem győzik felhívni a figyelmet a követési távolság betartására, valamint arra, hogy a vezetők a telefon helyett az utat figyeljék.

Kedd hajnalban is történt egy hasonlóan hajmeresztő eset, akkor az M1-esen rohant szintén fékezés nélkül egy lehúzódó tartálykocsiba egy furgon sofőrje, akit végül feszítővágóval kellett kiszabadítani a teljesen összeroncsolódott járműből. Hatalmas szerencse, hogy nem volt nagyobb forgalom az autópályán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás