promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dührohamot kapok Szoboszlai Dominiktól, nevetséges sufnituning amihez a sztárfocista eladta a nevét
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden tiszteletem Szoboszlai Dominiké, de ha újabban meglátom az arcát, felmegy bennem a pumpa és bevörösödik a fejem.

Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük.

Kedves szerkesztőség! Nagy rajongója vagyok az olvasói leveleiknek, ezért úgy gondoltam én is megosztanám a magam gondját-baját, mert biztos vagyok benne, hogy sokan magukra ismernek még benne. Igaz, ez most inkább csak egy kis feszültséglevezetés, öncélú háborgás, nem olyan pikáns sztori, mint a férjének bátyját megkívánó feleség, vagy az anyósát teherbe ejtő férfi története (ezek valamiért nagyon megmaradtak bennem).

Minden tiszteletem Szoboszlai Dominiké, de ha újabban meglátom az arcát, felmegy bennem a pumpa és bevörösödik a fejem.

A gyerekkorom úgy telt, hogy a magyar foci egy nagy szívás, mert mindenhol kikapunk, ám ez az utóbbi években - nem kis részben Szoboszlai Dominiknek köszönhetően - ez megváltozott, roppant büszke vagyok a válogatottra, és még néhány Liverpool meccset is megnézek néha-néha.

Ez a srác tényleg képes arra, hogy egy olyan viharvert nemzet is elhiggye, többre képes, mint amilyen a miénk. Szoboszlai példakép, a kemény munka és a szorgalom, az elhivatottság gránitszobra, épp ezért kezdett el roppantul idegesíteni, hogy a sztárstátuszát épp a Telekom reklámjaiban látom újabban, majd minden youtube-videó elindulása előtt.

Én nem tudom mit csinálnak ott a Telekomnál, de mióta elindították ezt a tuning kampányt, több bajom van a szolgáltatásaikkal, mint valaha. Otthonról dolgozom a számítógépen, és fontos hogy mindig internetközelben legyek, de amióta korlátlan a mobilnetem, nem láttam tovább értelmét külön fizetni az otthoni wi-fi miatt. Most viszont folyamatosan szakadozik a hálózat, és a hiba nem az én készülékemben van, hanem több Telekomos ismerősöm is arról számolt be, hogy teljesen elsz@#dott a mobilnete. (A hivatkozott reklámvideót Szoboszlaival itt tudjátok megnézni - a szerk.)

A legidegesítőbb, hogy mikor épp elmegy, akkor is azt jelzik a készülékek, hogy van hálózat. Éppen ezért nagyon ironikus, hogy a vállalat most reklámozza Szoboszlaival, mennyire feltuningolnak mindent, a mobilodtól kezdve a vállalkozásodig (csak azért tudom, mert direkt megnéztem, hogy ez a reklám végülis mit reklámoz, mert nincs benne szó konkrét ajánlatról, inkább csak egy imázsépítésről, klasszikus reklámtrükk)

"Az a kérdés, akarjuk-e igazán? Többet bele tudunk-e tenni? A válasz...'

A válasz az kedves Telekom, hogy én aztán baromira akarom, de fogcsikorgatva erőlködök, hogy rendesen végezhessem a munkámat. Persze ez még nem a világ vége, eleinte még megoldottam, elsétáltam a közeli könyvtárba és akkor onnan pötyögtem a gépemen, bár ez sem volt mindig zökkenőmentes, olyan gyenge néha a jel.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy amíg nem rendeződik a helyzet (idővel csak sikerül már végre rendesen feltuningolniuk magukat a Telekomnál), addig hazalátogatok a szülői házba, ahol kényelem és biztonság uralkodik, beleértve az internethálózatot is. Legalábbis ezt hittem, de aligha tévedhettem volna nagyobbat.

Mikor ezeket a sorokat írom, már csak nevetek a dolgon, de eleinte roppant pipa voltam. Direkt hazautazok, hogy végezhessem a munkám, amiben több kolléga is rám van utalva, és akkor érkezik az üzenet édesanyámhoz, hogy elnézését kérik, de a címünkhöz tartozó Internet, IPTV és Telefonszolgáltatások kieséseket tapasztalhatunk a hálózat meghibásodása miatt. Amíg javítják a hibát (tuningolnak!), addig aktiválhatod a díjmentes netgaranciát, amivel 72 órán keresztül korlátlanul lehet netezni belföldön.

Érted pont azt a mobilnetet, amivel az elmúlt két hétben folyamatosan szívok. Viszont a mentségükre legyen mondva, hogy most legalább működik, ami viszont igencsak ironikus, hiszen pont emiatt utaztam haza erre a pár napra. De minden rosszban van valami jó, legalább a szüleim örülnek, hogy kicsit láthatnak.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló kifakadásokról, botrányokról,szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás