promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őskáosz uralkodott Budapest forgalmas pontján tegnap este és több százan voltak érintettek, neves újságíró fakadt ki az embertelen állapotok miatt
Borítókép:  Youtube - Hungexpovideo
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg pénzt kifizetett a kiállító, cserébe órák mentek el az életéből: elkeseredett és dühös üzenetet írt a hely tulajdonosainak.

Magyarország egyik legszebb rendezvényhelyszíne minden kétséget kizáróan a Hungexpo. Ez évről évre rengeteg kiállításnak ad otthon, több tízezres látogatószáma és a rengeteg pénz amit ráköltöttek a felújítására gondolhatnánk, hogy borítékol egy minőséget és színvonalat. A Hungexpo ezen a hétvégén egy autós tematikájú kiállításnak adott otthont, melynek egyik kiállítója azonban nem épp világszínvonalú tapasztalatokról számolt be.

Mint posztjában leírja, a Hungexpo 2019 és 2021 között felújításra került, ám úgy tűnik, hogy egy valamire nem gondoltak az épület tervezésénél és kivitelezésénél.

Még hozzá az épület parkolójából való kijutásra. A kiállító elkeseredetten számolt be róla, hogy nem kevés pénzt fizetett ki a rendezvény helyszínért, mégis ilyen alapvető, hosszú ideje fennálló problémába ütköztek. A gondot az okozza, hogy a Hungexpót egyetlen sávon lehet megközelíteni és elhagyni, ráadásul a főváros közepén van, ahol a kijáratnál és a bejáratnál folyamatos az autós forgalom.

Ez eredményezte azt, hogy a helyszínről távozók egy hihetetlen dugóval néztek szembe: Vályi István újságíró szerint két óra sem volt elég ahhoz, hogy ki tudjanak jutni a parkolóból, ennyi idő alatt összesen 6 métert tudott megtenni az autójával.

Felháborítónak titulálta az esetet és keresetlen szavakat fogalmazott meg a Hungexpo vezetéséhez, egyértelmű volt, hogy ennél többet várt a (nem kevés) kifizetett pénzéért. Bejegyzése egyik részében így fogalmazott:

Tizenöt éve minden évben ugyanaz a por, káosz, gyász és nyomor. Kenjétek a hajatokra az íves promenádot és a 13 ezer forintos sült kolbászt.

Egyébként önmagában az épület nagyon szép, modern hatást kelt itt nézhettek meg róla egy rövid imázsfilmet:

A publicista kiakadását teljes hosszában pedig itt tudjátok elolvasni:

Magáról a rendezvényről és a látogatókról egy másik bejegyzésében ír, szerencsére az remekül lezajlott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás