promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: felfoghatatlan, 3,9 milliárd forintos nyereményt vihetett el valaki ezekkel a nyerőszámokkal
Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezeket a nyerőszámokat sok millió ember várta már.

Az Eurojackpot az egyik legkedveltebb számsorsjáték Európában, milliárdok találhatnak gazdára hétről-hétre, és immár minden héten kétszer is megrendezik a sorsolást. Most a 11. hét keddjén újra sorra került a számhúzás, újra nagy reményekkel indulhattak játékba a magyarok, hátha Magyarországról nyeri meg valaki az elképesztő nagyságú főnyereményt, amely a mai nap is nagyon sok pénzt jelentett, csaknem 4 milliárd forintról volt szó a sorsoláson.

Felfoghatatlan mennyiségű forintmennyiség várt tehát gazdára, és akár egy magyar is elvihette a főnyereményt.

És bizony lehet is nyerni Magyarországon az Eurojackpot-on; nemrég épp egy ilyen nyertessel készítettünk interjút:

2024-ben a 11. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását pénteken, március 12-én. A főnyeremény 3,9 milliárd forint volt pontosan. Így pedig nem csoda, hogy rengetegen indították most is játékba a kedvenc szelvényeiket a feltételezett nyerőszámokkal, így megeshet, hogy holnap reggel valaki már úgy ébred fel, hogy bizony milliárdos lett. Nagyon sok milliárdot nyert forintban, ha ezeket a számokat ikszelte be, és megváltozhat az egész élete.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára, valakinek pedig azonnal megváltozhatott az élete is. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2024. március 12-én:

A-mező: 2, 8, 11, 16, 20

B-mező: 4, 10

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás