promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: ez az 5 különleges szám most 200 milliót ért, valaki piszok nagy szerencsével mindet elvihette
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait, amik most 200 milliót értek.

Eljött újra a szombat este, amire mindenki várt, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok tízezrei, százezrei vártak már napok óta. 2024-ben most újra megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a Szerencse Szombatban.

Az Ötöslottón nemrég elvitték minden idők legnagyobb nyereményét, csaknem 6,5 milliárd forinttal gazdagodott valaki az országban, aztán egy héttel később újabb telitalálat született: 200 milliót nyert valaki.

A menetrend szerint tehát kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait március 9-én, 2024 10. hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az a bizonyos öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett. Érdemes volt résen lenni, ha jó számokat húztál be, és a szerencse is melléd állt, ugyanis megint 200 milliót lehetett nyerni.

Sokaknak sikerült már nagyobb összeget nyernie, mi is megtaláltuk az egyik magyar lottónyertest, aki először nyilatkozott a hirtelenjött gazdagságról:

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. Az e heti nyerőszámok tehát emelkedő számsorrendben a következők:

28, 54, 68, 71, 77

A sorsolás után hamar kiderült, hogy telitalálatos szelvény ezen a héten nem volt, tehát a következő héten már 450 millió forintért játszhatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás