promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: 9 új milliomosa lett Magyarországnak, őrületes pénzeső hullott több szerencsés játékosra
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait, amik most 200 milliót értek.

Eljött újra a szombat este, amire mindenki várt, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok tízezrei, százezrei vártak már napok óta. 2024-ben most újra megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a Szerencse Szombatban, ahol az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER és a Luxor nyerőszámait is. Az élő sorsolás mellett egyébként a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói tűnnek fel a műsorban.

Az Ötöslottón legutóbb elvitték minden idők legnagyobb nyereményét, csaknem 6,5 milliárd forinttal gazdagodott valaki az országban.

A menetrend szerint tehát kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait március 2-án, 2024 9. hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az a bizonyos öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett. Érdemes volt résen lenni, ha jó számokat húztál be, és a szerencse is melléd állt, ugyanis 200 milliót lehetett most nyerni.

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. Az e heti nyerőszámok tehát emelkedő számsorrendben a következők:

41, 45, 46, 53, 64

A sorsolás után hamar kiderült, hogy telitalálatos szelvény 1 darab volt, aki több mint 226 millió forintot nyert, de a 4 találatosak sem panaszkodhatnak, mert mind a nyolcan fejenként 6 millióval gazdagodtak.

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás