promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: 6450 millió forint örökre gazdaggá tett valakit, megnyerték az eddigi legmagasabb főnyereményt, ezek a nyerő számok
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A számokkal együtt egy gondtalan élet lehetőségét is kihúzták, ez volt az 5 mágikus szám. 

Eljött újra a szombat este, amire mindenki várt, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok tízezrei, százezrei vártak már napok óta. 2024-ben most újra megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a  Szerencse Szombatban, ahol az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER és a Luxor nyerőszámait is. Az élő sorsolás mellett egyébként a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói tűnnek fel a műsorban.

Az Ötöslottón több mint 6 milliárd forintot lehetett nyerni ezen a héten Magyarországon. A pontos szám megbabonázóan magas, hiszen 6 milliárd 450 millió forintról van szó.

A menetrend szerint tehát kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait február 24-én, 2024 nyolcadik hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az a bizonyos öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett. Érdemes volt résen lenni, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is ön mellé állt. Ezen a szombaton több mint 6 milliárd forint volt a főnyeremény a Szerencsejáték Zrt jóvoltából, de sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is.

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. Az e heti nyerőszámok tehát emelkedő számsorrendben a következők:

4, 15, 47, 59, 83 

A sorsolás után hamar kiderült, hogy telitalálatos szelvény 1 darab volt, elvitték minden idők legnagyobb lottó-főnyereményét, a nyertesnek ezúton is gratulálunk!

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás