promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírt közölt a Szerencsejáték Zrt., minden lottójátékot érint a bejelentés
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt. a lottózással kapcsolatban.

Egyre csak gyarapodnak a hazai lottójátékok várható főnyereményei. A Szerencsejáték Zrt. a héten tájékoztatta a játékosokat arról, hogy érdemes ezen a héten is fogadásokat kötni és a kedvenc számainkat megrakni, ugyanis az ötöslottón már nettó 6 milliárd 166 millió forint lesz a fődíj, míg a hatoslottón is közel 2 milliárdot, egészen pontosan 1 milliárd 950 millió forintot lehet nyerni.

Szóval ez a hétvége igen izgalmas lesz a szerencsejátékok szempontjából, hiszen ha úgy alakul, akár két új milliárdosa is születhet Magyarországnak.

A magyarok elképesztően sok szelvényt vesznek mostanában, hiszen mindenki a milliárdos álomnyereményekre hajt, azonban a Szerencsejáték Zrt. egy rossz hírt közölt, ami minden egyes lottójátékot is érint.

A legtöbb ügyfelüknek, akik rendszeresen szoktak fogadásokat kötni az online felületen, már elvileg elküldték a tájékoztatást arról, hogy néhány belül leállás lesz náluk, ami azt jelenti, hogy a meghirdetett időszakban egyáltalán nem lehet majd fogadásokat kötni - tehát lottózni sem.

„Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2024. február 20-án 00:00 és 03:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere”

- írja a Szerencsejáték Zrt.

A leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket is, tehát elérhetetlen lesz az internetes, az SMS, az okoslottó mobilalkalmazás, a weboldalak és a terminálos értékesítés is. Azt ígérték, hogy a rendszerek újraindítása legkésőbb február 20-án 03:00 óráig megtörténik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás