promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális baki történt a Skandináv lottósorsoláson, az 5. számnál jött a baj
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas baki történt a Skandináv lottó legutóbbi sorsolásán.

A legutóbbi Skandináv lottósorsolás hatalmas fordulatot hozott, ugyanis nem egy, hanem rögtön két telitalálat is született. A szerencsés nyertesek bizonyára jobban örültek volna, ha csak az egyikük kaparintja meg a nettó 540 millió forintos főnyereményt, de így sincs okuk panaszra, hiszen fejenként 272 millió 313 ezer 210 forintot nyertek, amivel máris milliomosokká váltak.

Nekik már biztos boldogabb lesz a karácsony, de persze, mint tudjuk, nem minden a pénz.

A Skandináv lottó ugyanúgy élő adásban zajlik, mint bármelyik másik lottósorsolás; minden szerdán háromnegyed 9 után kezdődik a Duna TV-n, és nagyjából 6 percig tart. Természetes, hogy élőben megy, hiszen egy lottósorsolást nem vehetnek fel előre, hiszen úgy bárki meg tudná vádolni a Szerencsejáték Zrt-t, hogy csalnak.

Így is sokan nem hiszik el, hogy a magyarországi lottókon tényleg lehet nyerni, egyesek szerint a pénznyereményt már előre kiosztják, és az egész sorsolás csak átverés. Ez persze nem így van, sokan nyertek már valamelyik lottósorsoláson, és most is ketten a megfelelő számokat húzták be a szelvényeiken.

Mivel élő adásról van szó, előfordul, hogy a lottóknál valami baki történik; és ez most is így volt a Skandináv esetében.

A gépi sorsolás még zökkenőmentesen zajlott, aztán jött a kézi sorsolás, aminek 5. nyerőszámánál történt a baki. A műsorvezető véletlenül leejtette a számot rejtő golyót, miután kihúzta a gömbből, de gyorsan felkapta, és már mutatta is a kamerába a számot.

Aki kíváncsi a bakira, az alábbi videóban tekerjen 4 perc 4 másodperchez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás